Mlađe je slađe u trendu: I Ana Nikolić nahvatala "piletinu"

Mlađe je slađe u trendu: I Ana Nikolić nahvatala "piletinu"

Autor: | 22/01/2016

0

ana-nikolic-instagram3

Ana Nikolić je dugo birala, a kada je izabrala novog dečka, ispostavilo se da je prešla na "piliće", budući da je našla 11 godina mlađeg od sebe.

Ona se, navodno, trudila da sakrije romansu kao zmija noge, međutim, došlo se do saznanja da ona već dva meseca uživa u zagrljaju repera Stefana Đurića, poznatijeg kao Rasta Kavali.

Da li to znači da joj je dosadilo da ljubi kontroverzne biznismene koji su dosta stariji od nje?

- Ana i Rasta se znaju već duže vreme, ali su u novembru pOčeli da se zabavljaju. Niko na prvi pogled ne bi rekao, ali oni su veoma slični i fantastično funkcionišu zajedno. Vole da se šale, da izlaze, da popiju...Ma mnoge stvari su ih spojile. Ana je odlepila za Rastom - započinje priču sagovornik blizak reperu.

On prenosi da su se Anini prijatelji šokirali kada su saznali da je ona u vezi sa Rastom zbog njegovih dredova i specifičnog oblačenja, dok su i reperovi prijatelji nezadovoljni što je njihov drug postao "papučar".

- Mi Rastu ne možemo da prepoznamo, skroz se promenio. Samo mu je ona u glavi. Kad nisu zajedno, on samo priča o njoj. Nikad ni u jednu devojku nije bio ovoliko zatreskan kao u Anu. Tek dva meseca su zajedno, a već pričaju o deci. Ma potpuno su poludeli - priča Rastin prijatelj.

On tvrdi da se njegov drug retko odvaja od Ane i da čak izlaze po beogradskim klubovima zajedno.

- Bili su skoro u jednom klubu. Znam da su zahtevali da dobiju zavučen separe i da ih niko ne fotografiše. Nekoliko dana posle toga on je bio na Aninom nastupu u jednom klubu gde je pevala za srpsku Novu godinu - prenosi izvor i dodaje da Rasta uveliko radi i na novim pesmama Nikolićeve:

- Veći deo numera za njen album uradiće joj Rasta. Potpuno se posvetio njenom novom projektu. Planiraju čak i da snime duet jer bi tako mogli zajedno da nastupaju i češće da budu zajedno a da ne bude providno. Oni se na sve načine dovijaju da budu jedno pored drugog a da javnost ne sazna da se zabavljaju.

Clipboard01

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: ana nikolić

Najnovije vesti