Miloš Biković objašnjava zašto ne priča o privatnom životu

Miloš Biković objašnjava zašto ne priča o privatnom životu

Autor: | 23/01/2016

0


Glumac Miloš Biković nedavno se vratio iz Šri Lanke gde je boravio sa svojom devojkom, ruskom manekenkom Sašom, uživajući daleko od očiju javnosti.

- Bilo je zaista prelepo, uživao sam. Boju nisam dobio, uprkos suncu, jer ništa ovo moje žutilo ne može da osunča - nasmejao se Miloš.

Uvek se rado slikam sa fanovima... @janxnina ? #friends #шриланка #srilanka

Posted by Miloš Biković on Friday, January 8, 2016

Ipak, više detalja o privatnom životu Biković po pravilu ne iznosi:

- O novoj devojci ne pričam jer kada sam god nešto rekao o privatnom životu uvek je bilo dvosmisleno shvaćeno i napisano. Za izdanje magazina „Vog“ slikali smo se zajedno, zato što nam je to bilo u opisu posla.

Mladog glumca uskoro očekuje još nekoliko filmskih projekata, ali nije nam otkrio o čemu se radi kako ne bi bilo malerozno. Ipak, voleo bi da dobije veliku novčanu ponudu, poput one koju je Leonardo Dikaprio dobio u filmu „Povratnik“.

- Moji prijatelji me stalno ostavljaju samog, ali ja od toga ne pravim PR. Pristao bih da se poput Leonarda u filmu koji je snimio podvrgnem preživljavanju u šumi za dvadeset miliona dolara. Onda ne bih morao da plaćam infostan ili da budem zdrav, jer bi kasnije mogao da spiskam tih dvadeset miliona da povratim svoje zdravlje. To je privilegija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: miloš biković