Francuska komedija "Svi na jug!" u bioskopima (video)

Francuska komedija "Svi na jug!" u bioskopima (video)

Autor: | 25/01/2016

0

U naše bioskope 14. januara stigla je francuska komedija "Svi na jug!" (Babysitting/All Gone South 2).

Glavne uloge u ovoj urnebesnoj komediji tumače Filip Lašo, Alis David, Vensan Desanja, Tarek Budali, Žilijen Arudi i Kristijan Klavije, koji će vas kroz niz komičnih situacija povesti u sjajan bioskopski provod.

Ekipa ide na odmor – u Brazil! Golupčići Sonja i Frenk su pozvali svoje drugare u luksuzni hotel koji je u vlasništvu Sonjinog pompeznog oca, Alena. Frenk tajno planira da zaprosi Sonju, ali njegovi pokušaji da dobije pristanak njenog oca će završti katastrofalno, a uz prijatelje kao što ih on ima, kome su potrebni neprijatelji?

Pored Sema koji juri za svakom suknjom, naivnog štrebera Ernesta, intelektualno ograničenog snimatelja Aleksa i njegove mačo devojke Estel, Frenk uvek završi u nevolji i kao predmet sprdnje. Mir i tišina Alenovog luksuznog i ekološkog odmarališta pospešuje želju ove ekipe za sambom, divljim žurkama i senzualnim opuštanjima. Kad Sem isplanira ekskurziju u prašumu gde će se nabacivati slatkim devojkama, Alen će ugrabiti priliku da pošalje svoju brbljivu majku s njima – na Frenkovu odgovornost naravno. Šta može da pođe po zlu?

Pogledajte trejler filma:

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: film kultura