Nikola Rokvić i Bojana Barović: Želja za bebom svakim danom sve je veća

Nikola Rokvić i Bojana Barović: Želja za bebom svakim danom sve je veća

25/01/2016

0

U domu porodice Rokvić poslednja dva meseca sve je podređeno najmlađem Despotu. Rođenje sina Sare i Marka Rokvića raznežilo je čitavu familiju, koja se još jednom podsetila šta znači bezuslovna ljubav, a novom članu porodice posebno su se obradovali stric Nikola Rokvić i njegova devojka Bojana Barović. Dok uživaju u trenucima koje provode sa dvomesečnim mališanom i sami razmišljaju o potomstvu.

Ekskluzivno za „Hello!“ Marko i Sara govore o prvim sedmicama roditeljstva i otkrivaju svoje planove o predstojećem svadbenom veselju i velikoj porodici, dok Nikola i Bojana tvrde da je rođenje Despota oplemenilo njihovu svakodnevicu i probudilo roditeljski instinkt, pa sada maštaju o venčanju, zajedničkom životu i budućnosti u kojoj će i sami dobiti potomstvo.

Nikola, da li je rođenje Despota u vama probudilo roditeljski instinkt?

Nikola: To je izgleda neminovno u ovoj situaciji, s obzirom na to da smo svi mi veoma povezani i ta ljubav koju osećamo prema Sarinom i Markovom detetu jednostavno mora da probudi pitanje koliko bismo voleli svoje i koliko to želimo.

Razmišljate li često o potomstvu?

Bojana: Često smo govorili da želimo decu, i ta želja svakim danom raste. Svim čitaocima poznata je ta činjenica naše česte razdvojenosti i putovanja vezanih za posao. U tim uslovima jednostavno je nemoguće praviti takve planove. S druge strane, takve stvari dešavaju se nekako sudbinski i sami planovi se onda nameštaju sami po sebi, a prioriteti menjaju. Verujemo da će to biti uskoro.

Nastavak razgovora pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka, 25. januara.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić/M G Mirko Tabašević