Severina i Igor medeni mesec nastavili u Zanzibaru

Severina i Igor medeni mesec nastavili u Zanzibaru

Autor: | 26/01/2016

0


Severina i Igor Kojić pre manje od nedelju dana vratili su se sa medenog meseca u Dubaiju, ali su napravili samo kratku pauzu u Beogradu i ponovo seli u avion.

Par je ovoga puta rešio da se odmori u Africi, i to na istočnoj obali, u Tanzaniji, tačnije na ostrvu Zanzibar.

- Severini je Igor ispunio želju da odu na neko romantično i mirno mesto daleko od kuće, pa je ona odabrala da to bude Zanzibar. U Dubaiju im je bilo prelepo, ali su stalno bili s nekim društvom, pa su sada želeli da se osame. Ovo ostrvo prepuno je predivnih plaža, a par je odabrao najbolji period u godini kada na to ostrvo uglavnom idu oni koji vole Afriku - kaže za “Blic” izvor blizak paru.


Zanzibar je najlepši od januara do februara, tada je tamo toplo, ali ne previše, tako da par uživa u večernjim šetnjama plažom.

- Severina je maštala da pronađe čoveka koji voli iste stvari kao i ona. U Dubaiju su se vozili paraglajderom, vozili se pustinjom, ronili, radili bukvalno sve zajedno i za to su imali najlepše društvo, malog Aleksandra. Ovoga puta rešili su da nastave sa uživanjem u delu sveta koji je oboma nepoznat i pun novih izazova - dodaje izvor.

Inače, priča se da je Igor Kojić je postao menadžer svojoj ženi Severini. Naime, on se ne odvaja od nje i prati je na svim nastupima.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!, Guliver/Thinkstock photos hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti