Kraj romanse Katarine Živković

Kraj romanse Katarine Živković

Autor: | 26/01/2016

0


Nakon dva meseca idilične ljubavi s reprezentativcem Australije, pevačica je ponovo sama

Kako „Blic“ saznaje, Katarina Živković nije uspela da održi svoju ljubav s pet godina mlađim fudbalerom Milošem Degenekom. Kako tvrdi izvor blizak fudbaleru, interesovanje medija za njihov odnos doveo je do toga da on raskine s pevačicom.

- Miloš nije imao predstavu o tome da je Katarina toliko medijski aktuelna, pa su svakodnevna interesovanja za njihovu vezu postala i te kako naporna za njega. Kada je u novinama pročitao da se piše o njegovom privatnom životu i o njegovim roditeljima, Miloš je rešio da porazgovara s Katarinom i objasni joj da je cela situacija previše stresna za njega - tvrdi izvor i dodaje:

- Ona se nije previše potresla zbog toga, s obzirom na to da je veza bila na početku. Ni ona nije bila sigurna u svoje emocije, tako da se sve lepo završilo. Nakon raskida su se čuli nekoliko puta, ali od pomirenja nema ništa. Miloš joj je rekao da bi trebalo da nađe nekog jačeg muškarca, koji će moći da se izbori s pritiskom javnosti - kaže izvor.

Ovu vest potvrdila je i sama Katarina.

- Istina je da više nismo zajedno. Medijski pritisak i spekulacije dovele su do toga da se raziđemo - rekla je Katarina.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin