Nina Morić: Našla sam mir u sebi i ljudima oko sebe

Nina Morić: Našla sam mir u sebi i ljudima oko sebe

Autor: | 26/01/2016

0


U poslednje vreme o manekenki Nini Morić se pričalo svašta - od toga da se bori za starateljstvo nad sinom koji živi s bakom - majkom njenog bivšeg supruga Fabricija, da je više puta samoubistvo, da je zavisna o tabletama i da je na ratnoj nozi s bivšim suprugom koji je nedavno izašao iz zatvora.

Ipak, Nina nije dopustila da je tračevi slome

- Ako nemaš to nešto u sebi, izgubiš se, a kad se izgubiš, onda si nesretan. Kao Robin Vilijams koji se ubio ili Ejmi Vajnhaus, koji su toliko nesretni i na kraju završe sa drogama, alkoholom ili velikom depresijom - izjavila je Nina za RTL televiziju.

Mir joj daje i 11 godina mlađi dečko Mario Luiđi Favoloso s kojim planira da lansira modnu marku parfema i odeće.


Nina je priznala da imal problema sa alergijom na botoks.

- Izgledala sam kao bundeva, kao ping pong loptica, samo malo veća i onda sam našla tog hirurga koji mi je s kiselinom skinuo sve - otkrila je.

Posebno mesto u njenom životu zauzima sin Karlos koga svakoga leta šalje tokom leta na ostrvo Pag.

- Karlos je mali genijalac. Jako voli Nikolu Teslu. Ja sam mu usadila ljubav prema Tesli, voli znanost, ali i filozofiju - pohvalila se Nina.

S bivšim suprugom Fabricijom, rekla je, na žalost danas ne može dobro da funkcioniše, a o odnosu s ocem Mirkom koga je svojevremeno optužila za silovanje, rekla je da su to privatne stvari i da ne želi više da priča o tome.

- Našla sam mir u sebi i našla sam mir u ljudima oko sebe - zaključila je.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: nina morić