Ima se: Bekuta i Mrka kupili penthaus na Vračaru, kvadrat - 3.000 evra

Ima se: Bekuta i Mrka kupili penthaus na Vračaru, kvadrat - 3.000 evra

Autor: | 27/01/2016

0


Ekonomska kriza nije zavladala u domu bivšeg ministra Milutina Mrkonjića i njegove devojke Ane Bekute, a dokaz je nekretnina koju su kupili u luksuznom delu Beograda, gde su se nedavno uselili.

Par se iz manjeg stana na Vračaru preselio u penthausu novoizgrađenog kompleksa u kojem kvadrat košta 3.000 evra.

- U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Ubrzo nakon što je zgrada završava, a stan kompletiran, njih dvoje su se uselili i pozvali prijatelje da proslave ulazak u novi dom. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali - rekao je izvor blizak paru.

Oni su dosad živeli u Aninom stanu, koji se takođe nalazi na Vračaru, a koji su zajedničkim finansijama sredstvima proširili 2012. godine.

- Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosedeleca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života" - rekla je pevačica za Alo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin