Lepa Brena sprema gala žurku za Viktorov 18. rođendan

Lepa Brena sprema gala žurku za Viktorov 18. rođendan

Autor: | 28/01/2016

0

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović pripremaju gala proslavu punoletstva mlađeg sina Viktora i za to planiraju da iskeširaju čak 100.000 evra, piše Kurir.
Slavlje će biti organizovano u jednom poznatom beogradskom hotelu, a koštaće Živojinoviće oko 30.000 evra. Svom nasledniku za 18. rođendan, koji će proslaviti 30. marta žele da poklone i automobil, za koji planiraju da izdvoje oko 70.000 evra.

Na zabavu će pozvati oko 300 zvanica, među kojima će se naći mnoga značajna imena iz svete estrade, politike, ekonomije i sporta.

Brena i Boba će se potruditi da ispune i sve muzičke želje svog mezimca, pa će goste uveseljavati njihova buduća snajka Aleksandra Prijović, koja je u vezi sa pevačicinim pastorkom Filipom. Osim nje, pevaće i Rada Manojlović, Darko Lazić, Predrag Živković Tozovac, Aca Lukas, Ana Bekuta i mnogi drugi.

Pevače će cele večere pratiti orkestar Ace Sofronijevića, dok će trubači biti zaduženi da u kasnim satima atmosferu dovedu do usijanja.

- Brena i Boba su se već dogovorili da se te večeri služi samo najbolja hrana i piće, a torta će biti ogromna. Porodici je najvažnije da sve preođe kako treba i da slavljenik bude zadovoljan i zabavom i automobilom koji planiraju da mu daruju - kaže izvor dodajući da još nisu izabrali model auta.

Viktor kaže da su pripreme za njegovo punoletstvo u toku.

- Biće to nezaboravna žurka. Slaviću s porodicom i prijateljima. Mami je važno da sve bude na vrhunskom nivou i zato ništa ne prepušta slučaju. Sigurno je to da ćemo se svi leo zabaviti. Nema potreba da se oko toga pravi senzacija - rekao je Viktor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello