Milan: Severina učinila sve da vikend ne provedem sa sinom

Milan: Severina učinila sve da vikend ne provedem sa sinom

Autor: | 29/01/2016

0

Severina Kojić nije dozvolila Milanu Popoviću da protekli vikend provede s njihovim sinom Aleksandrom.

Iako je biznismen, po sudskoj odluci, trebao s naslednikom da bude od petka do nedelje, pevačica ga je izigrala. Snajka Dragana Kojića Kebe mu je u poslednjem trenutku poslala poruku da sina ne može da preuzme u Beogradu, već u Zagrebu, i time prekršila dogovor.

-Severina namerno opstruira viđanje deteta. Često odbija da menja termine kad je Milan zauzet, a posle toga ne prijavljuje centru za socijalni rad da dete nije videlo oca. Takođe, inscenira da ispadne tako da Milan ne vidi naslednika. Ona na taj način pokušava da spreči da dete postane previše privrženo ocu i da ne odbija da se vrati kod majke, što se u poslednje vreme dešava - priča Kurirov sagovornik.

severina instagram2

Kralj bakra, koji je zbog sina doputovao iz inostranstva, saznao je da ga je bivša prevarila kad je u Kuriru pročitao da je Seve sa sinom i suprugom Igorom u Beogradu. Tim povodom je nazvao redakciju ovog lista da proveri da li je njegova bivša za vikend bila u našoj prestonici.

- Molim vas, recite mi da li je Severina zaista bila u Beogradu jer je dogovor bio da Aleksandra preuzmem u petak, ali je naprasno promenila plan i tražila da po sina dođem u Zagreb iako je znala da je to nemoguće. Prošlog petka je trebalo da bude u Beogradu jer je taj vikend trebalo da provede sa mnom", rekao je Popović.

Inače, biznismen je nekoliko puta isticao da mu majka njihovog deteta ne dopušta da sin ostane s njim duže nego što mu je odredio sud. Požalio se da Aleksandra mora da vozi iz Beograda u Hrvatsku i kad ima temperaturu, i da o detetu brine dadilja, a ne Severina, koja ima nastupe.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet i stil hellomagazin

Pročitajte još