Bata Živojinović jedva čeka da upozna Noleta

Bata Živojinović jedva čeka da upozna Noleta

Autor: | 30/01/2016

0

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović najviše od svega u ovom trenutku voleo bi da u svom domu ugosti prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

Nakon što se posle tri godine vratio pod svetla pozornice kroz reklamu za Turističku organizaciju Srbije, kojom zajedno s Noletom poziva Kineze da posete našu zemlju, glumac je izrazio želju da popije čaj s teniserom.

- Pošto je reklamu već snimio, a Novak tek treba da snimi svoje kadrove, Bata se nada da će prvi put sresti Novaka ukoliko on bude stigao zbog obaveza da ga poseti. Bata ga obožava i taj susret bi ga mnogo obradovao. Drago mu je što su se našli u istom projektu - iskreno priča supruga proslavljenog glumca Lula Živojinović.

Iako Batu zbog uloge u filmu "Valter brani Sarajevo" Kinezi obožavaju, on neće moći da poseti ovu zemlju, u kojoj ga smatraju legendom, bez obzira na to što mu je poziv uputio i kineski ataše Vang, koji ga je i posetio.

- Bata neće ići u Kinu zbog zdravstvenog stanja, ipak je on teško bolestan. Susret s Vangom je bio dirljiv i uzbudljiv, emocija je bilo s obe strane. Vangu se bliži kraj mandata u Srbiji, pa se vraća u Kinu, te je želeo pre odlaska da poseti Batu zato što ga izuzetno voli. Rekao je da je postao vojno lice zahvaljujući Bati, zato što je gledao njegove filmove i oduševljen je njegovom ulogom Valtera. Rekao je da je Bata institucija i da mu se iskreno divi - objašnjava Lula i ističe da im je posetom kineskog predstavnika u Srbiji ukazana velika čast.

Iako goste trenutno prima u svom domu na Vračaru, Bata će s prvim zracima proleća ponovo otići u svoju vikendicu u Koraćici. Vrata oba glumčeva doma širom su otvorena za Novaka Đokovića ukoliko izdvoji vreme da ga poseti. Iako će uskoro proći četiri godine otkad je imao moždani udar, Bata se ne predaje. Povratak pod svetla pozornice makar nakratko rađaju nadu da bi Živojinovića mogli videti i u nekoj od filmskih uloga.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin