Mirka Vasiljević: Još nisam spremna za seksi slike

Mirka Vasiljević: Još nisam spremna za seksi slike

Autor: | 31/01/2016

0

Glumica Mirka Vasiljević u rekordnom roku postala je majka troje dece, ali se još brže vratila u formu, kao i u pozorište. Trenutno je aktuelna njena veoma zapažena predstava "Hotlajn", pa se kao logično nametnulo pitanje da li možda vodi razgovore te vrste sa suprugom Vujadinom Savićem.

U skladu sa predstavom, volite li vi i Vujadin “vruće razgovore”?

- U, kakvo pitanje! Uopšte ga nisam očekivala. Ovaj put ću iskoristiti pravo da odgovorim diplomatski - to su intimne stvari, ali mogu da vam kažem da nam strasti ne manjka, pa sami zaključite.

Kažete da ne treniraš, a ipak, celulitu ni traga. Kako?

- Zaista ne treniram, ne može čovek da me natera u teretanu. Veruj mi da mi je sasvim dovoljno da svakodnevno jurim za decom i da ih podižem, to dođe kao jedna vrsta tega za ruke. Uvek govorim da je hormonalni status kod žene najbitniji. Kada sam imala 18-19 godina, hormoni su mi bujali. Pretvarala sam se iz devojčice u ženu. Uvek sam imala taj ženski oblik tela. Trudnoće su mi mnogo pomogle i na najzdraviji način mi regulisale hormone, tako da nemam problem sa zdravljem. Mršava sam zbog puno stresa i obaveza. U ovom periodu mnogo radim i imam obaveze oko troje dece. Tada se čovek osuši, to je najbolji trening. Ja sam od onih žena koje smatraju da moraš da vodiš računa o sebi. One devize da jedem fastfud i nezdravo, svaka čast ko to može, kod mene ne važe.

Šta od poslova u kući obavljate, budući da imate malo slobodnog vremena?

- Sve poslove. Naravno da imam pomoć, ali kuvam, perem, peglam, čistim, glavna sam domaćica. Trudim se da u isto vreme budem i savremena žena, da radim. Zasad mi nekako ide.

Kažu da žene u jednom danu 100 puta promene raspoloženje. Da li je to slučaj i sa vama?

- Zavisi. Kada dođe PMS, onda menjam i češće. Mada, četiri godine sam bila trudna, tako da se tek sada polako prisećam toga.

Budući da odlično izgledate i imate 25 godina, da li biste se obnažili za muški magazin?

- Nisam do sada imala takvih poziva. Mislim da još nisam spremna za seksi slike, odnosno za takvu vrstu fotografija. Ne radim u životu ništa što mi ne prija. Na primer, u predstavi "Hotlajn" jesam se razgolitila, ali to je za potrebe lika koji tumačim. Da se predstavim kao Mirka Vasiljević i da se razgolitim, ne bi mi bilo okej. Drugačije je u predstavi, kada igram neki drugi lik koji to opravdava.

Što se tiče seksi scena, sa kim biste ih snimili?

- To su najneprijatnije scene jer snimaš nešto što u stvari radiš u svoja četiri zida. Vujadinu i meni privatno takvih momenata ne manjka, ali što se tiče scene, do sada nisam imala ponuda gde sam mogla da biram s kim ću šta da snimam. I uvek su bile korektne saradnje.

Kako izgleda jedan vaš dan kada imate poslovne obaveze, a kako kada nemaet previše proba preko dana?

- Ustajem u zavisnosti od toga kada se prvo dete probudi. Nekada to bude pola šest, nekada šest, a nekada pola sedam, to je neko standardno vreme. Onda ih sve presvlačim, doručak, pa sve spremam. Idemo u vrtić, pa u 11 sati imam neko vreme za sebe, gde imam probe u pozorištu, ili peglam, ili idem u nabavku namirnica ili kuvam... Negde oko pola pet skupljam decu iz vrtića, potom idemo napolje. Smišljam nešto da njima bude kvalitetno i zabavno. U pola osam kreće kupanje, pa do devet uveče legnu. Onda sa Vujadinom imamo neko naše vreme što putem društvenih mreža ili izađemo na večeru ako je on u Beogradu. Ako nije, tu su drugarice sa kojima provodim veče. Vikendi su pakleni, jer nema vrtića i tada stvarno ume da bude naporno.

Vi i Vujadin ste često razdvojeni...

- Veruj mi da smo navikli. U početku mi je to predstavljalo problem, ali sam brzo shvatila da tako treba jer smo mladi i oboje želimo da postignemo mnogo toga. Sada radimo, a posle ćemo uživati u plodovima svog rada. Navikla sam da smo češće razdvojeni nego što smo zajedno. Zato se Skajpom čujemo mnogo puta na dan.

Imaš 25 godina, ali ste dosta zreliji. Kakvi ste bili kao mlađi i šta se konkretno promenilo?

- Kao mlađa bila sam buntovna, ali uvek odgovorna. Mislim da sam u svakom periodu svog života imala određene događaje koji su me osnažili i pomogli mi da budem jača. Otkada sam majka, nisam buntovna, sada sam vaspitačica.

Kada se ujutru pogledate u ogledalo, da li možete da kažete da ste srećna žena?

- Iako je u ljudskoj prirodi da uvek gledamo šta nam u životu fali, ja sam i te kako srećna. Imam sve što sam oduvek želela, divnu porodicu, supruga, decu, posao, prijatelje... Šta još mogu da poželim?

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin