Jovana Balašević: Olja izgleda kao da mi je sestra, a ne mama! (foto)

Jovana Balašević: Olja izgleda kao da mi je sestra, a ne mama! (foto)

Autor: | 31/01/2016

0

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića, šetajući se sa ćerkom Jovanom i unukama Simonom i Petrom, izazvala je oduševljenje Novosađana, jer i u 57. godini izgleda odlično.

Olivera je bila vrlo primećena, pa su mnogi komentarisali da izgleda kao da je Jovanina sestra, a ne mama. Jovana priznaje da joj laska kada čuje komplimente na račun svoje mame Olivere.

- Sve je to stvar genetike, a dodatno je fizički aktivna zbog unuka. Ona se ne odvaja od Simone i stalno za njom trči. Nama laska kada nam kažu da izgleda kao da nam je sestra, a ne mama. Nikada od toga nismo imali komplekse. Vrlo rano je postala mama i to je super stvar - kaže za „Blic“ Jovana. Prema njenim rečima, i u školi su uvek dobijali reči hvale na račun Oljinog izgleda.

- I tokom školovanja svi su bili zadivljeni maminim izgledom. Rano je dobila decu i mislim da je to dobra stvar. Danas žene kasnije dobijaju decu. Ja nisam pristalica toga. Sve se može uspeti. I karijera i deca. Primer je i Mirka Vasiljević - kaže ona.

Jovana, koja se pre više od mesec dana porodila, izgleda vitko, ali dodaje da je, osim fizičke aktivnosti, bitna i psiha.

- Sve je stvar duha. Ona je prenela to na nas, da duh održava telo. Smeh je sastavni deo koji krasi lepotu čoveka. Naša mama je uvek vedrog duha - kaže Jovana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello