Hauserova mama otkrila tajnu: Jelena i Stjepan su se verili još letos!

Hauserova mama otkrila tajnu: Jelena i Stjepan su se verili još letos!

Autor: | 04/02/2016

0

- Njihova veridba je trebala da ostane tajna, Jelena i Stjepan su tako hteli. Verili su se oni još letos - rekla je Marija, majka violončeliste Stjepana Hausera (29).
S Jelenom Rozgom (38) muzičara su prvi put zajedno snimili u julu, ali tek mesec dana kasnije rekli su da su zaljubljeni. Tada je ponosni Hauser, posle koncerta 2Cellosa, čvrsto zagrlio pevačicu oko struka.

Psihijatar i stručnjak za neverbalnu komunikaciju Vladimir Gruden je iz njihova držanja zaključio da je violončelista smatra trofejem, dok je Jelena delovala rezervisano i nesigurno. Držanje oko struka tumačio je time da su već postali intimni.

Hauserova majka se ne zamara tračevima da je veza njenog sina i pevačice marketinški trik. Kaže da je srećna zbog sinovljeve veridbe. Nije je iznenadilo što su se njen sin i Rozga verili ubrzo pošto su počeli da se zabavljaju.
- Ne znam koliko se oni tačno poznaju - smeje se majka Marija. Jelenu je upoznala i kaže da je super i da deluje poput devojke iz komšiluka.

- Ako se vole i ako su srećni, neka im je sa srećom - zaključila je Marija koja je već baka. Njen mlađi sin Miron ima ćerku Nušu, ali priželjkuje i da Stjepan s Jelenom uskoro dobije decu. Novopečenim verenicima sreću žele i Jelenini rođaci.
- Mora se više udavat’ ako misli rodit - kažu Rozgini rođaci u Splitu. Jeleninog verenika znaju samo s televizije i ne znaju zašto je pevačica 'dosada skrivala momke kao zmija noge'.
- Ko zna, svako ima svoju taktiku. Nije više ni ona mlada. Moja kći je njenih godina i već ima tri sina, ali nikad nije kasno postati majka - kaže Ivanica Rozga, Jelenina rođaka iz Splita. Nije se iznenadila kad je videla na televiziji da Jelena uskoro planira da se uda.
- Lepa je, zgodna, radi, ima karijeru. Kupila je roditeljima stan u Splitu, a onaj u kojem su živeli ostavila je sestri. Vredna je, prava cura - zaključila je rođaka. Jelena u rodno selo svojih roditelja Blizna pokraj Splita dečka nije dovodila, ali i tamo joj žele sve najbolje.

- Znam da su joj roditelji dugo priželjkivali da se uda, a evo, to će im se sad i ostvariti - kaže bivša komšinica Rozginih roditelja. Da njihova veridba nije medijski trik smatra i zagrebačka vidovnjakinja Mirela Marković.
- U pitanju je prava ljubav, nije to farsa ni interes. Venčanje će biti ove godine, a imaće i decu sledeće godine - smatra Marković. Dodala je da će im veza potrajati desetak godina. U njihovu vezu sumnja estradni menadžer Zoran Škugor.
- Kad se venčaju, verovaću da im je veza prava - kaže Škugor. Dodaje da je Rozga krila veze da joj ne padne popularnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/jelena rozga

Pročitajte još