Na venčanje Ane i Bastijana biće pozvani...

Na venčanje Ane i Bastijana biće pozvani...

Autor: | 05/02/2016

0

Zahvaljujući nemačkoj teniserki Anđeliki Kerber, potvrđeno je da će se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger venčati na leto, a ono što sada mnoge kopka je koga će slavni sportski par ugostiti.

Nova šampionka Australijan opena će sigurno biti gošća, ali od srpskih teniserki najverovatnije niko neće prisustvovati zavetovanju na večnu ljubav, pogotovo nakon što je i selektorka Fed kup tima Tatjana Ječmenica negodovala zbog neigranja Ivanovićeve za reprezentaciju.

Iako su drugovi iz detinjstva, ne bi trebalo da se pojavi ni Novak Đoković, jer ni Ivanovićeva nije bila na njegovom svadbenom veselju, ali je Endi Mari svakako potencijalni gost. Naime, britanski teniser i Srpkinja zbližili su se poslednjih nekoliko meseci, od kada je Ivanovićeva po drugi put angažovala oca Marijeve supruge Najdžela Sirsa za trenera.

Kada se podvuče crta, jasno je da će od javnosti poznatih Srba iz sveta sporta venčanju prisustvovati sigurno košarkaški trener Svetislav Pešić jer je veliki prijatelj sa nemačkim igračem. Na slavlju se očekuju i zvezde Bajerna, Mančestera i mnogih drugih klubova.

Zbog brojnih sportskih obaveza Ivanovićeva i Švajnštajger se retko viđaju, pa će organizovanje venčanja tek biti komplikovano. Ipak, najidealniji termin je druga polovina jula, posle Vimbldona i Evropskog prvenstva u fudbalu u Francuskoj, a pre Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti