Mirka Vasiljević: Sada mi je porodica prioritet

Mirka Vasiljević: Sada mi je porodica prioritet

Autor: | 05/02/2016

0

Mirka Vasiljević pored toga što se u privatnom životu odlično snalazi u ulozi majke troje dece, izuzetno je aktivna i u pozorištu.

Posle uspešnih komada "Hot lajn", "Pazi s kime spavaš" i dečje predstave "Lepotica i zver", supruga fudbalera Vujadina Savića priprema novu komediju.

Premijera je planirana u martu, a provereni tim - Ivan Zekić, Nemanja Janičić i reditelj Igor Damljanović, obećava mnogo smeha.

Mirka otkriva da ćemo je u novoj ulozi gledati u potpuno drugom izdanju.

- U predstavi se pojavljuju tri lika od kojih je jedan ženski, što znači da sam opet u manjini. Lik koji tumačim zakuvava radnju, ima lude ideje i pravi haos u međuljudskim odnosima. Radujem se što ću se publici prikazati u novom svetlu i što nisam samo lepa i zavodljiva, već igram specifičnu "ludaču".

Kako usklađujete posao i majčinstvo?

- Čovek mora da bude dobro organizovan. Ne kaže džabe naš narod 'ne može jare i pare'. U životu je sve stvar prioriteta. Od kada sam postala majka neminovno sam određene stvari morala da gledam drugačije. Sada mi je porodica prioritet.

Ko je stroži roditelj, vi ili Vujadin?

- Više vremena ja provodim sa decom, pa sam zbog toga primorana da budem stroža. Vujadin je s nama kada ima slobodne dane i tada se trudi da bude pun ljubavi i razumevanja, a ne da izigrava strogoću.

Planirate li još dece?

- Za sada smo zadovoljni što imamo troje dece, ali s obzirom na to da smo mladi, videćemo šta će biti u budućnosti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin