Vladimir Mikić: Smučilo mi se više da idem na ročišta sa Snežanom

Vladimir Mikić: Smučilo mi se više da idem na ročišta sa Snežanom

05/02/2016

0

Voditeljka Snežana Dakić, osim alimentacije od 350.000 dinara, koliko je tražila bivšem suprugu biznismenu Vladimiru Mikiću, traži i stan u kojem trenutno živi sa njihovom ćerkom Laurom.

Kako bivšu suprugu više ne bi viđao, čak ni na sudu, Vladimir je odlučio da joj usliši želju.

- Već sam na suđenju rekao da stan ostavljam njoj i Lauri. Smatram da im taj stan pripada, ali procedura je takva da to mora da se ozvaniči i na sudu. Znate, Snežana je tražila da dobije stan kada je bila reč o podeli imovine, ali da bi joj zaista pripao, ona mora da dobije sudsku presudu. Taman da sam joj rekao da joj poklanjam stan, ali to i sud mora da konstatuje. Ne znam na koji način njen advokat želi da se to sprovede u delo, ali što se mene tiče, ne mora da brine, dobiće stan - otvoreno poručuje Vladimir i dodaje:

- Nadam se da nakon završene ove sudske parnice više nećemo morati da se vučemo po sudovima. Smučilo mi se više da idem na ročišta sa Snežanom, zato sada šaljem advokate. Nije mi prijatno da se pojavljujem u takvim postupcima, ne volim to - iskren je Mikić, koji smatra da njegova bivša supruga preteruje sa zahtevima za izdržavanje nakon razvoda.

- Za onoga ko traži sve, uvek je malo. Mnogo je onome kome daje. Realan sam u celoj situaciji, a ako druga strana misli da je malo to što pružam, onda je ona nerealna. Sami procenite da li je mnogo ili malo mesečna alimentacija u iznosu od 350.000 dinara - otkriva Vladimir koliku je alimentaciju tražila Snežana na sudu, dok voditeljka ne želi da komentariše svoj odnos sa bivšim suprugom.
- Ne želim da komentarišem stvari koje se ne tiču medija. Hvala na razumevanju - kaže Dakićeva za Alo.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G hello