Ne dam grehu na tebe: Masimo obavio singl pred Sava centar

Ne dam grehu na tebe: Masimo obavio singl pred Sava centar

Autor: | 06/02/2016

0


Pop pevač Masimo Savić je pred koncert 14. februara u beogradskom Sava centru, objavio novi singl "Ne dam grijehu na tebe“ sa albuma "1 dan ljubavi".

Pesmu "Ne dam grijehu na tebe" napisao je Amil Lojo, autor koji se na aktuelnom CD-u predstavio i kao pisac velikog letnjeg hita "Kladim se na nas".

- Ja sam samo jedan od miliona i miliona ljudi kojima je ljubav bila i jeste inspiracija. I zato je to česta tematika mojih pesama. Kao i kod prethodne Amilove pesme, čim sam čuo demo snimku znao sam da smo na tragu posebne pesme - kaže Masimo.

Na Masimovim koncertu za Dan zaljubljenih u Beogradu, gosti će mu biti Zagrebački solisti, kamerni orkestar sa izuzetno bogatom tradicijom, osnovan 1953. godine pod okriljem tadašnjeg Radio Zagreba, koji je od tada zabeležio preko 3.500 nastupa širom sveta.

- Došlo je vreme za velike promene u aranžmanima, jer mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih, u zvučnom smislu koncerata. Želim da beogradskoj publici pružim jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih pesama s akcentom na poslednji album - kaže Masimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!
Tagovi: masimo savić

Najnovije vesti