Jelena Đoković: Recept na engleskom, odgovor hejterima na srpskom!

Jelena Đoković: Recept na engleskom, odgovor hejterima na srpskom!

Autor: | 13/02/2016

0

 

Od kako je napravila svoj Instagram profil, sve je veći broj onih koji prate Jelenu Đoković.

Sem sjajnih i zdravih recepata koje Jelena deli sa svojim fanovima, ali i onima koji žele da se hrane zdravo, ona postavlja razne zanimljivosti iz sveta okeana, ali i preslatke fotografije nje i Novaka.

Ipak, kako se kod nas oduvek praktikuje da i ono što je dobro treba "pljunuti", tako ni Jelena nije ostala nedodirljiva na hejterske komentare.

Neki od pratilaca su joj zamerili što recepte objavljuje na engleskom, umesto na srpskom da je "ceo svet razume".

Očigledno da je to samo povod da oni kojima smeta uspešna žena, posebno ako je pride i supruga Novaka Đokovića, nasmejana i srećna, ospu paljbu i pokušaju da unize ono što ona radi.

Ovoga puta Jelena je odgovorila dotičnoj hejterki, na srpskom naravno:

- Ovaj nalog je školski primer cyber bullying-a. Ova devojka je otvorila profil na društvenim mrežama pod lažnim imenom kako bi svoje skrivene frustracije i nezadovoljstva kanalisala kritikujući druge. Ja nisam tinejdžerka, niti imam problem identiteta pa da me ovakvi statusi koje postavljaš uzrujavaju ili dovode da sumnjam u svoje kvalitete i to ko sam. Potpuno razumem tvoje nezadovoljstvo i nadam se da ćeš pronaći način da ga prevaziđeš. Ovo nije način jer samo sebi štetiš. Moj status od pre nekoliko nedelja je glasio: Mrzeti druge je isto kao popiti otrov i čekati nekog drugog umre. To upravo radiš sebi. Ja ti želim da živiš, a verujem da i to sama sebi želiš, pozdrav i sve najbolje.

A za one koje interesuje kako se pravi superdoručak za samo par minuta, evo recepta, nadamo se da vam rečnik nije potreban...

A za one koji nisu sigurni, evo i male pomoći:

Sastojci: ovas, seme konoplje, čia seme, maca i camu camu (maca je lekovita biljka, njen koren se koristi za normalizaciju hormona, camu camu ima veoma visok sadržaj vitamina C, čak 30 puta više od pomorandže) kopriva, puter od badema, cimet, kakao, banane, jagoda, borovnica i mleko od pirinča i kokosa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello