Sanja Kužet: Na ulici me ne bi prepoznali jer nosim ravnu obuću i džins

Sanja Kužet: Na ulici me ne bi prepoznali jer nosim ravnu obuću i džins

Autor: | 13/02/2016

0


Šarmantna voditeljka Sanja Kužet redovno privlači pažnju stajlingom, a ovog puta okrila je da li je njen privatni stil sličan onom na TV.

- Haljina mora zaista da mi se dopadne da bih uopšte mogla da je iznesem na pravi način i mislim da se to vidi po mom izrazu lica na samoj probi emisije. Što se tiče privatnih stvari, možda baš u poslednje vreme s obzirom na tu čestu transformaciju kada je posao u pitanju, sebi privatno dam i malo više oduška. Kad imam slobodan dan, žao mi je i da tretiram kosu i da stavljam maskaru, tako da sam u 99 odsto slučajeva privatno potpuno bez šminke. Na ulici me ne možete videti sa loknama, punđama i šminkom, naprotiv, nosim ravnu obuću, džins - otkriva Sanja.

Kako kaže, slobodne dane uglavnom provodi u prirodi, sa sinom Andrijom, a tada je komforna odeća i obuća jedina opcija. Što se tiče atraktivnih haljina u kojima je viđamo u emisijama, Sanja otkriva kakve modele privatno voli da nosi.

- Iako ima malo prilika u kojima možemo da ponesemo tako glamurozne haljine, mislim da su one uskog kroja dužine do kolena ili ispod kolena te koje su najženstvenije i koje na najbolji način ističu žensku figuru, naravno, ako nemate problema sa kilažom. To je po mom mišljenju uvek pogodak za neku svečaniju priliku.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin
Tagovi: sanja kužet

Najnovije vesti