Ana Bekuta za novi “Hello!”: Milutinova žena ne kvari mi sreću

Ana Bekuta za novi “Hello!”: Milutinova žena ne kvari mi sreću

Autor: | 15/02/2016

0

Postoje ljubavi na javnoj sceni u čiji opstanak od starta gotovo niko nije verovao, a upravo takva je i emotivna veza Ane Bekute i Milutina Mrkonjića, koji su svojim odnosom uzburkali javnost čim su obelodanili njegovu prirodu.

Stereotip da se ne može uživati u iskrenoj ljubavi, uprkos tome što je jedan partner u zvaničnom braku, brižljivo su rušili, ne ustežući se da jedno drugom javno pokažu emocije. Folk zvezda s ponosom ističe da već četiri godine uživa u vezi sa političarem.

Romansu su otpočeli na „Dan zaljubljenih“ 14. februara 2012. godine. Iako su oboje dugo na javnoj sceni, njihov prvi susret dogodio se neposredno pred početak veze i, kao kod mnogih velikih ljubavi, bio je fatalan.

- Kada smo se Milutin i ja sreli, na afterpartiju koncerta Šabana Šaulića, u novembru 2011, neko nas je iste večeri uslikao i „uhvatio taj momenat“ kada me je obgrlio rukom oko struka. Bio je to naš prvi susret i ljubav na prvi pogled. Rekla sam mu da skine ruku sa mog struka, jer je oženjen čovek, na šta mi je rekao: „Niste u pravu“. Ipak me je poslušao - priseća se folk zvezda, čiji je izabranik i dalje u zvaničnom braku sa Beograđankom Draganom Dašom Mrkonjić, sa kojom je nedavno viđen na večeri u hotelu „Moskva“.

- Svaki njegov susret sa ženom sa kojom nikada zvanično nije okončao brak i o čijem zdravstvenom stanju redovno brine, iznova usmerava pažnju medija na prirodu Bekutinog i Mrkonjićevog odnosa, stalno namećući preispitivanje njihove veze. Umesto da kažu da Milutin brine o toj ženi, iako više ne žive zajedno, a što je, po mom mišljenju, zaista retkost i pokazuje njegovu divnu osobinu, ljudi ispiraju usta nekakvim ljubavnim trouglom.

Nastavak teksta i fotografije novog, luksuznog penthausa poznatog para potražite u novom broju magazina “Hello!”, koji je u prodaji od ponedeljka, 15. februara.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!
Tagovi: ana bekuta