Andrija Milošević po povratku iz Las Vegasa: Nemam sreće u kocki, ali

Andrija Milošević po povratku iz Las Vegasa: Nemam sreće u kocki, ali

16/02/2016

0


Glumac Andrija Milošević i njegova devojka Aleksandra Tomić boravili su dvadesetak dana u Americi, a poseban utisak nose iz grada poznatog po kockarnicama i noćnom provodu.

Andrija i Aleksandra bili su na zasluženom odmoru, posle kojeg su ih opet sačekale velike obaveze, ali još se sećaju dogodovština iz jednog od najzanimljivijih američkih gradova.

- Kada boravite u Gradu greha, logično je da idete u kockarnice i okušate svoju kockarsku sreću - kaže za „Blic” glumac Andrija Milošević, i dodaje:

- To je tamo turizam. Kockarnice su deo svakodnevnog života. Gde god da kročite, samo na njih nailazite. Oni aparati su mi bili kao video-igrice. Sednem i gledam kako svetle, menjaju zvukove, a još ako nešto dobijete, onda oni toliko vrište, da prosto morate da se zabavljate kao dete - kaže Andrija.

Na pitanje da li to znači da se iz Las Vegasa vratio bogatiji, Andrija je iskren.

- Gde ja da dobijem? Nemam sreće u tome. Ali eto, nemam sreće u kocki, ali imam u ljubavi - kaže kroz smeh Milošević.

Po povratku iz Las Vegasa, Andriju je čekalo snimanje novih epizoda serije „Andrija i Anđelka”.

- Seriju su svi zavoleli i uživamo snimajući svaku epizodu. Imamo divne goste i uskoro vas očekuju mnoga iznenađenja - najavljuje Milošević.

Andrijina devojka Aleksandra, zajedno sa kolegama Aleksandrom Radojičićem i Radovanom Vujovićem, pre nekoliko dana imala je premijeru predstave „Pazi šta želiš”, čiji je producent baš Andrija Milošević. Na pitanje da li ih je nadgledao, Andrija kaže:

- Nisam, jer sam imao veliko poverenje u njih. S obzirom na to da snimam po ceo dan, oni su sve sami radili jer su veliki profesionalci. Ja sam dolazio s vremena na vreme, čisto da vidim šta im je potrebno i da im obezbedim sve uslove da dobro rade. I napravili su divnu predstavu. Prezadovoljan sam kako je sve to prošlo. Nema potrebe da kontrolišem Sandru, ni na privatnom ni na ljubavnom planu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/story.rs/NP hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti