Nije šala: Maradona poručio Maji Nikolić da je voli

Nije šala: Maradona poručio Maji Nikolić da je voli

Autor: | 17/02/2016

0

maradona maja face insta

Legenda fudbala Dijego Armando Maradona, koji širom sveta ima obožavaoce, veliki je fan srpske pevačice i rijaliti zvezde Maje Nikolić.

Naime, Maradona je trenutno na Svetskom prvenstvu u malom fudbalu, koje se održava u Iranu, a tokom jedne utakmice Dijego je snimio kratak klip posvećen Nikolićevoj, u kojem joj izjavljuje ljubav.

Na snimku koji traje petnaestak sekundi nekadašnji fudbaler se predstavio i rekao:

- Majo Nikolić, volim te! Ćao, ćao. Pozdrav za Beograd.

Pevačica se ovim povodom oglasila i priznala da su ona i Maradona dugogodišnji prijatelji.

- Maradona i ja se poznajemo godinama, a ovaj iskaz ljubavi je dokaz da su moji prijatelji svuda u svetu, po svetskim destinacijama. - rekla je pevačica i nastavila.

- Ja sam deset godina živela u inostranstvu, potom na relaciji Beograd-Berlin, nakon mog povratka iz San Dijega. Bila sam verena sa čovekom koji je advokat Angele Merkel, a on je najbolji prijatelj Armanda, pa me je upoznao s njim u Berlinu. Taj bivši verenik mi je kao familija sada, ja se viđam s njim i Maradonom svuda po Evropi. Armando mi je poslao poruku i zvao me da dođem u Iran, ali nemam vremena jer završavam novu pesmu - objašnjava Nikolićeva i otkriva kakav je legendarni fudbaler privatno.

- Maradona je kao Srbin. Meraklija je i voli moje pesme. Ima temperament kao da je naše nacionalnosti, voli da peva, pije, puši tompus i potpuno je normalan čovek kao i sve velike zvezde. On je pravi veseljak i jednostavno ga obožavam - zaključila je Maja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Društvene mreže hellomagazin
Tagovi: Maja Nikolić