Jelena: Zašto Novak neće biti Stefanov sportski uzor

Jelena: Zašto Novak neće biti Stefanov sportski uzor

Autor: | 18/02/2016

0


Novak i Jelena Đoković privlače pažnju širom sveta. Najbolji teniser planete je proširenjem porodice i nakon rođenja sina Stefana odigrao sezonu iz snova, jednu od najboljih u istoriji belog sporta, a za CNN su Nole i njegova supruga pričali o Srbiji, teškom detinjstvu, ratovima...

Novinarka Amanda Dejvis, autorka emisije “Open Court”, napravila je specijalan intervju sa Đokovićima, tokom njihovog poslednjeg boravka u Beogradu.

- Posledice rata osećale su se dugo. Period od 1991. do 2001. je možda i najtežih deset godina u našoj istoriji. Imali smo rat početkom devedesetih, onda bombardovanje, a između sankcije. Ljudi su čekali za osnovne namirnice u redovima. Posledice rata su primorale ljude na žrtvu i improvizaciju. I ja sam kao mali sanjao da budem najbolji na svetu, a u tom periodu je to bilo sve samo ne realistično, uzveši u obzir u okolnosti u kojima sam odrastao. Porodica je mnogo rizikovala da bih imao uslove da postanem teniser – rekao je Novak.

Jelena je imala zanimljiv komentar kad je rekla da njen dragi ne može biti uzor njihovom sinu Stefanu.

Osećam da je moj suprug najbolji uzor, ali moramo da nađemo drugog sportistu koji će da bude uzor mom sinu. Jer, on mu je tata, a na decu često utiču drugi, i jedva čekam da vidim ko će biti taj koji će biti svestan da je nekome uzor zbog svog ponašanja - ističe Jelena.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin