Neda Ukraden i Dejan Matić snimili duet (video)

Neda Ukraden i Dejan Matić snimili duet (video)

Autor: | 22/02/2016

0


Pevačica Neda Ukraden i kolega Dejan Matić snimili su pesmu "Nema, nema, sreće nema", u kojoj kafana leči, a njega nema kod kuće do sedam izjutra.

Može li alkohol da izleči ljubavne boli? Odgovor su nam dali Neda Ukraden i Dejan Matić, čija je duetska pesma "Nema, nema, sreće nema" iz muzičke radionice Duleta Bačića, ugledala juče svetlost dana na "Jutjubu".

I možda Dejan ljubi najlepše žene, ali one Nedi nisu ni do kolena, bar u pesmi. A šta sve kafana leči i zašto njega nema kod kuće do sedam izjutra, saznaćete ukoliko pogledate spot za pomenutu numeru.

- Sve što mi se u životu desilo spontano, kako privatno tako i poslovno, pa i ovaj duet, bilo je sjajno. Moram da napomenem da sam na snimanju jedva sustigao Nedinu energiju - otkriva nam Matić, a Ukradenova poručuje da su imali problem kako da nazovu pesmu.

- Razmišljali smo da li da bude "Reka alkohola" ili "Nema, nema, sreće nema". U pomoć nam je pritekao Saša Popović, koji je rekao da pitamo publiku. Naravno, njoj se više dopala "Reka alkohola", ali ipak smo se opredelili za drugu varijantu jer je pesma ljubavna.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin