Marija Šerifović silno želi da postane majka

Marija Šerifović silno želi da postane majka

Autor: | 25/02/2016

0

Životna želja pevačice Marije Šerifović je da postane majka.

Ona se zbog toga tri puta podvrgla veštačkoj oplodnji u Beogradu i Los Anđelesu. Pošto, nažalost, nije uspela da zatrudni, pobednica Evrovizje se razočarala, trenutno odustala od potomstva i posvetila se karijeri.

Ona je često je siticala da će posle tridesete godine posetiti banku sperme.

- Ona je pre selidbe u Ameriku u jednoj privatnoj beogradskoj klinici pokušala da ostvari ovu želju. Kada u tome nije uspela, razočarala se i zaputila u Los Anđeles, gde ima odličnih stručnjaka iz ove bolasti - otkriva dobroobavešteni izvor "Informera", a prenosi alo.rs.

Pevačica je kontaktirala poznatu američku kliniku za vantelesno začeće i počela da prima hormonske injekcije koje su pripreme za taj zahvat.

- Ni drugi put nije uspela da zatrudni, što ju je baš pogodilo. Ipak, nije odustajala, već je probala još jednom. Pošto ni treći put nije imala sreće, potpuno se obeshrabrila i odlučila da se posveti karijeri. Priključila se žiriju "Zvezda Granda" i objavila novi album "Hrabro" - priča sagovornik "Informera".

Marija je pre tri godine objavila autobiografsku knjigu i film "Ispovest", a na promociji ove dirljive priče prvi put je priznala da bi volela da postane majka.

- Želim sina. Dečak može da postane kriminalac ili homoseksualac, a devojčice su mi strašne - rekla je Šerifovićeva, koja smatra da će biti dobra i posvećena majka:

- Ne znam da li Srbija željno iščekuje moje naslednike, ali čim ih budem imala, rado ću to podeliti sa nacijom, jer lepše vesti od te nema.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin