Milan Stanković:  Ne smeta mi kada me u Srbiji prozivaju da sam metroseksualac

Milan Stanković: Ne smeta mi kada me u Srbiji prozivaju da sam metroseksualac

Autor: | 26/02/2016

0

Milan Stanković je rešio da konačno stavi tačku na spekulacije da, navodno, preferira isti pol i da je njegova veza sa Radom Manojlović bila maska.

- Nikada me nisu muvali muškarci, ne znam zbog čega je takva situacija. Ne smeta mi kada me u Srbiji prozivaju da sam metroseksualac. Ne znam zašto bi neko imao potrebu da me proziva zbog toga, svi smo različiti - smatra pevač.

Rekao je da je od trenutka kad se pojavio bio drugačiji.

- Kada sam se pojavio, bio sam drugačiji pevač. Veče pred audiciju sam se ofarbao u plavo i dan danas sam u tom fazonu. Mislim da ne postoji niko ko se može uporediti sa mnom, tako da je to moj cilj, a svaka velika ideja košta - kaže Milan.

On je proveo čitav januar odmarajući se sa porodicom u Australiji. Kako se po ceo dan sunčao, pio koktele i uživao na plaži, zanimalo nas je kako mu je kada se vratio u realnost.

- U Australiji nisam muvao devojke jer nisam imao ekipu koja bi mi čuvala strah. Iz Australije mi se nije vraćalo u Srbiju. Znaš kako, kada sam zamišljao ovaj posao, mislio sam da ću biti samo popularan i da će mi sve padati sa neba, ali protekle godine sam imao toliko posla jer sam uradio pet spotova i album, zatim turneja svakog vikenda, pa snimam "Pinkove zvezdice". Previše sam radio zaista. Imam posla kao rudar. Tih mesec dana što sam se odmarao mi je bilo preko potrebno. Išao sam i u posetu familiji - kaže on.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija sa odmora na kojoj nosi buket cveća, pa su mnogi pomislili da je našao devojku.

- Nisam našao devojku u Australiji. Pa, čoveče, bio sam tamo samo 20 dana, kako za to vreme bilo šta može da se razvije? - pita nas Milan.

Na konstataciju da se ne misli na dugu vezu, već na avanturu, odgovorio je:

- Misliš da mi treba letnja avantura? Ne, veruj mi. Sam sam bio tamo. Da je bilo društva, onda bih možda neku i startovao, ha, ha, ha.

Pevač ističe da na drugom kontinentu ima lepih devojaka, ali Srbija je Srbija.

- Srpkinje su lepše od Australijanki, ovde sam se češće zaljubljivao. Za javnost sam uvek solo. Moram da imam privatni život i van medija, razumite me - kaže Milan.

Mladi muzičar pored brojnih obaveza svake nedelje žirira u dečjem takmičenju "Pinkove zvezdice". Mnogi komentarišu da na našem zvezdanom nebu nema toliko mesta za sve talente...

- Pa to nije takmičenje u kojem će neko da izrabljuje decu i da im posle pravi karijere. To je revija talenata. Niko ne očekuje da nešto od svega toga bude, ali poenta je da kad odrastu, po mom mišljenju, imaju sav kredibilitet da budu ravnopravni članovi muzičke scene.

O tome da je Rada Manojlović svojevremeno pila lekove jer je bila u depresiji, Milan kaže da za taj njen period života ne zna.

- Prvi put čujem da je bila u depresiji. Nikad mi nije rekla - iskren je on.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti