Bojan Perić: Otkako sam pričao s Novakom, i ja želim da postanem otac

Bojan Perić: Otkako sam pričao s Novakom, i ja želim da postanem otac

Autor: | 26/02/2016

0

Glumac Bojan Perić, koji važi za porodičnog čoveka koji se trudi da mlađim generacijama prezentuje zdrav način života i pravilna moralna načela, otkrio je da je nakon susreta sa legendom tenisa Novakom Đokovićem počeo da razmišlja o tome da se ostvari u ulozi roditelja.

Bojan, koji roditeljstvo karakteriše kao najvažniju ulogu i odgovornost, kaže da je slušajući Novaka kako priča o sinu Stefanu shvatio da je to divna stvar.

- Moram priznati da o tome nisam razmišljao jer doživljavam sebe kao nekog ko jedva čeka da završi obaveze da bi mogao da se igra. Ipak, onog trenutka kada sam u Australiji pričao sa Novakom Đokovićem i slušao ga kako priča o roditeljstvu, probudila se u meni ta svest da je roditeljstvo fantastična stvar. Posebno kada o tome priča čovek koji je ostvaren kao on, a uz sve uspehe priča najviše o svom sinu, to me je podstaklo me je na razmišljanje o roditeljstvu - rekao je mladi glumac i opisao kako je doživeo prvog tenisera sveta.

A photo posted by Bojan Peric (@bokiperic) on Jan 12, 2016 at 11:56am PST

- Novak je divan momak, veliki profesionalac i ne postoji nešto što bih rekao, a da drugi koji su došli u kontakt s njim nisu već rekli. Veoma prijatan čovek. On je dokaz da što si uspešniji, to si normalniji čovek - završava Bojan.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti