Da se pamti njegov 66. rođendan: Bregović pravi žurku u stilu Hju Hefnera!

Da se pamti njegov 66. rođendan: Bregović pravi žurku u stilu Hju Hefnera!

Autor: | 28/02/2016

0

goran-bregovic

Goranu Bregoviću prijatelji spremaju gala proslavu 66. rođendana, koja će biti slična žurkama koje organizuje vlasnik Plejboja Hju Hefner.

Oni će u narednih nekoliko dana zakupiti vilu na Dedinju, gde će ugostiti više od sto zvanica. Na žurki će, pored bogatog posluženja, biti i na desetine zgodnih devojaka.

"Bregović 22. marta, kad mu je rođendan, nema koncert, pa su njegovi saradnici rešili da mu naprave žurku. Zakupiće vilu sa unutrašnjim bazenom, tako da će biti i kupanja. U Beograd će tog dana doputovati njegovi prijatelji sa svih strana sveta, a s kojima se dugo nije video. Gosti će biti okruženi hostesama, koje su prave lepotice i koje će biti zadužene da vode računa da gostima ništa ne nedostaje. Atmosferu će podgrejati i vrhunske go-go igračice, najverovatnije iz inostranstva", priča izvor Kurira blizak muzičaru.

Prijatelji žele da rođendansko slavlje bude prilika da se Bregini saradnici i prijatelji malo opuste pred nastavak velike turneje s grupom Bijelo dugme.

"Zabava će biti sjajna, služiće se šampanjac i Bregino vino, a zapevaće i pevači „dugmića“ Tifa i Alen Islamović. Biće pozvani i Severina i Igor Kojić, Čola, Mirjana Bobić, Tonči Huljić i drugi koji nisu poznati javnosti", zaključuje sagovornik.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin