Sergej izujedan zbog cigarete?!

Sergej izujedan zbog cigarete?!

Autor: | 28/02/2016

0


Sergej Trifunović zadobio je lakše telesne povrede kada je na njega nasrnuo izvesni Goran Ilić (41) u jednom restoranu brze hrane u Njegoševoj ulici, i to jer mu glumac nije dao cigaretu.

Kako „Alo!“ saznaje, Sergeja je čovek ujeo za dva prsta nakon što su jedan drugom uputili niz uvreda, glumac je završio u bolnici, a kasnije je pušten na kućno lečenje.

- Incident se dogodio unutar restorana brze hrane. Goran Ilić je prišao Sergeju i tražio mu cigaretu, a glumac mu je rekao da nema. Čovek je više puta tražio jer mu nije poverovao i tada je počelo koškanje, pale su uvrede i grube reči. Čovek koji je napao Sergeja priznao je u policiji da je napao glumca i izjavio je da ga je Trifunović nazvao „majmučinom“. Nakon što su izneli niz uvreda, muškarac je napao glumca i počeo je da ga udara. Naneo mu je lake telesne povrede, a kada ga je ujeo za dva prsta, pobegao je. Nasilnik je saslušan i pušten iz policije - otkriva izvor koji je upućen u slučaj.

Kako saznajemo, Sergej je nakon napada otišao u bolnicu, gde su mu sanirane povrede koje je zadobio tokom tuče i pušten je na kućno lečenje.

- Niko nije čuo o čemu su pričali, samo smo videli tuču. Svima nama koji smo bili tu se učinilo da su obojica bili u pripitom stanju - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta, a glumac je potvrdio da je došlo do napada.

- Napao me je čovek iz čista mira. Skočio je na mene i u tom rvanju me je izgrizao. Nisam nađen na ulici, nego sam otišao u Urgentni, gde su mi dezinfikovali rane. Psihijatar će morati da vam kaže šta je bio uzrok sukoba, ne znam čoveka, prvi put sam ga video u životu, razlog je jedino u njegovoj glavi. Kako me je video, počeo je da reži na mene. Što je najgore, tu je bila i njegova žena, koja nije imala ništa protiv toga što se on tako ponaša, jer je verovatno i ona luda kao i on. Čovek se bacio na mene, pre toga mi je pričao gluposti. Debila ima koliko hoćeš, samo ne skaču svi. On je verovatno zbog slike koju mediji propagiraju o meni tako reagovao, pošto mediji pišu razne budalaštine i on je verovatno pomislio da sam ja uzrok njegovih problema - priča Sergej.

- Ja sam vrlo produktivan član zajednice, uračunljiv, i zato me sve ovo pogađa. Niti sam narkoman, niti sam lud, niti sam neuračunljiv. Bavim se nekim kulturnim poslom, trudim se da pomognem deci. Čovek koji ima 42-43 godine, na alkoholu i drogama, detektovao je uzročnik svojih problema u meni. Ja sam došao da pojedem nešto nakon što sam cele noći radio u pozorištu i da odem da spavam i evo šta mi se dogodilo. Ja sam dobro, nije bilo povreda na glavi, samo na prstima. Uhapšen je, dao je izjavu, ima svedoka. Ja sam ga fizički dirao samo kada je on skočio na mene da se odbranim - objasnio je Sergej.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti