Nikola Rokvić će pomagati lekaru da porodi Bojanu Barović

Nikola Rokvić će pomagati lekaru da porodi Bojanu Barović

Autor: | 28/02/2016

0

Nikola Rokvić i Bojana Barović krunisaće svoju ljubav bebom koja bi trebalo da se rodi na proleće. Bojana je otputovala nedavno za Ameriku, i u Los Anđelesu održava svoju trudnoću. Sada se za put pakuje i Nikola.

- Par je odlučio da se Bojana porodi u Americi, i to tako da bebu po rođenju prvi prihvati u ruke Nikola. On želi da u porođaju maksimalno učestvuje, a to bolnice u Americi dopuštaju - rekao je neimenovani izvor blizak paru.

Bojana je u junu prošle godine otkrila da je trudna, što je bila još jedna lepa vest za porodicu Rokvić. U novembru 2015. Nikolin mlađi brat Marko i njegova supruga Sara dobili su sina Despota.

Bojana Barović i Nikola su u vezi još od zajedničkog učestvovanja u "Survivoru" 2010. godine. Pevač je manekenku javno zaprosio u novogodišnjoj noći u Novom Sadu na Trgu, gde je te večeri pevao.

Bojana je tada pristala, ali i pored najavljene svadbe za prošlu godinu, ona se nije desila. Najverovatnije je, ipak, da ni Nikoli ni Bojani papiri ne znače puno i da im je svejedno da li su u braku ili ne. Bojana trenutno u Los Anđelesu pokušava da održi kondiciju uprkos poodmakloj trudnoći, a Nikola se sprema da posle mesec dana razdvojenosti stigne do svoje devojke.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin