Saša Matić: Nemam nijedan strah i nisam imao teške momente u karijeri

Saša Matić: Nemam nijedan strah i nisam imao teške momente u karijeri

Autor: | 02/03/2016

0


Saša Matić, koji će za Dan žena održati koncert u "Beogradskoj areni", a dan kasnije u Centru "Sava", kaže da jedva čeka da zapeva uglas sa publikom. Iako je od rođenja slep, njega to nije sprečilo da kroz život korača hrabro i dodirne vrhove estradnog neba.

- Nemam nijedan strah u životu, sve mi ide kako treba. Nemam razloga da se plašim bilo čega, nemam čak ni te depresivne misli da ću umreti ili da će mi se nešto loše desiti - kaže Saša, kome je karijera uvek išla uzlaznom putanjom.

- Nije bilo teških momenata za ovih 15 godina karijere, koje su prošle brzo. Osećam se sada kao da sam upravo snimio prvi album. Nikada nisam osetio sujetu kolega, uvek su bili maksimalno fer prema meni. Ima nekoliko ljudi sa estrade sa kojima se družim, ručam, pijem kafu, dok ostale srećem na nastupima. Smatram da kako se postavite prema nekom, tako će i on prema vama - tvrdi on.

- Vrlo sam organizovan čovek, imam rituale koje obavljam. Kada dođe do zamora, pobegnem na Zlatibor nekoliko dana. Danju sam posvećen sportu, idem na trening, trčim na traci, plivam i vežbam u parteru. Posle toga se osećam preporođeno - otkriva Saša, koji u braku sa suprugom Anđelijom ima ćerke Aleksandru i Taru.

- Ne volim da eksponiram decu u novinama jer se trudim da ih izvedem na pravi put. Obezbediću im da završe dobre škole i zašto to ne bi uradile, kada imaju ispunjene sve potrebne uslove. Mislim da treba da odaberu zanimanja koja će im obezbediti sigurnost, ali im neću stati ne put ukoliko požele da budu pevačice, a budu imale potencijala za to - iskren je pevač.

Matić kaže da je duet sa Severinom Kojić proistekao iz prijateljstva, koje i dan-danas traje.

- Sa Severinom sam u dobrim odnosima bio i pre dueta, pa smo duetom samo produbili taj odnos. Voleo bih da Igoru rodi dete, mislim da bi to bilo lepo za njih. Meni oni deluju srećno i zadovoljno, baš zrače ljubavlju - kaže on.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: saša matić

Najnovije vesti