Andrija Milošević: Planiram decu, ali ne i brak

Andrija Milošević: Planiram decu, ali ne i brak

Autor: | 02/03/2016

0

Andrija Milošević osvojio je srca gledalaca širom regiona, a ekipi popularnog sitkoma "Andrija i Anđelka" uskoro će se pridružiti njegova devojka, glumica Aleksandra Tomić, koja ga je osvojila pre tri godine i s kojom planira budućnost i decu, ali ne i brak, piše story.hr.

Komičara i jednog od najpopularnijih glumaca na ovim prostorima, 37-godišnjeg Andriju Miloševića pre gotovo tri godine osvojila je 32-godišnja koleginica Aleksandra Tomić s kojom od tada uživa u skladnoj romansi.

Junak trenutno najpopularnije serije u regiji  sa svojom dragom surađuje u sitkomu, u kom talentovana glumica tumači njegovu maćehu. Skladni par je romansu započeo tokom zajedničkog rada u pozorištu "Boško Buha".

Da li vam je neobično kada kadar delite s devojkom?

Andrija: Ne, to mi je normalno. Oboje radimo svoj posao i nema tu mesta za ikakvu mistifikaciju.

Kako izgleda vaša saradnja?

Aleksandra: Što bi Andrija rekao – fenomenalno! On je vrlo nesebičan kao kolega, a svoje iskustvo i znanje prenosi svakome ko želi da ga sasluša. Takođe, odlično motiviše, pa energijom često uspeva da prodrma druge glumce i pružiti im bezuslovnu podršku.

Koliko se promenila vaša svakodnevnica otkako ste u vezi?

Andrija: Bio jedan kralj i imao je tri sina… Sve bajke tako počinju. Slučajnost je želela da postojimo, pa smo se na taj način i upoznali. To vam je život.

Aleksandra: Kad smo se upoznali nisam mogla ni da pretpostavim da ćemo biti u vezi. Kad je počeo da se vrzma oko mene, moja koleginica i prijateljica Andrijana Oliverić pitala me je šta se događa između nas dvoje. Sasvim sigurna u sebe odrešito sam odgovorila: "S njim nikad i ništa!". Toliko o mom karakteru.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti