Mima Karadžić: Bjelogrlić bi bio dobar zavodnik - da je visočiji

Mima Karadžić: Bjelogrlić bi bio dobar zavodnik - da je visočiji

Autor: | 03/03/2016

0

Milutin Mima Karadžić, koji na estradi važi za velikog zavodnika, ali i večitog neženju objašnjava ko su najlepše žene na javnoj sceni.

On tvrdi da su njegove koleginice mnogo lepše i seksepilnije od starleta, koje na svaki način pokušavaju da se promovišu u javnosti.

- Glumice su mnogo bolje devojke od starleta, one su predivna bića. Znam da ima mnogo divnih glumica, ima nekoliko onih koje zrače posebnom energijom, zbog čega volim svoje koleginice. Njih doživljam kao mnogo lepše nego bilo koje druge žene. Srpske glumice su podjednako lepe kao crnogorske, samo što ove druge povuku boju očiju sa mora, pa se po tome razlikuju. Mnoge od njih su mi osvojile srce, ali neću da otkrivam o kome se radi - uz šeretski osmeh kaže Mima, koji priznaje da je zaljubljen, ali neće da otkriva koja je to pripadnica lepšeg pola uspela da osvoji njegovo srce.

- Jako sam zaljubljen - priznao je glumac, ali nije hteo da otkrije u koga:

- Ženstveno izgleda moja devojka, mislim, žensko je. I mlađa je od mene, naravno -  diplomatski je objasnio Milutin, koji je revoltiran što se iz državnog budžeta ne izdvaja dovoljno novca za kulturu.

- Radi se punom parom, ali para nigde nema! Za kulturu se uopšte ne izdvajaju pare, tako da je to neka opšta priča koja traje godinama. Borimo se da nešto dobijemo, valjda ćemo uspeti u tome - nada se Karadžić, koji tvrdi da je njegovu ulogu zavodnika na daskama koje život znače preuzeo Andrija Milošević.

- Iako pričaju da sam veliki zavodnik, uopšte nisam, evo na primer, Bjela bi bio dobar zavodnik da je visočiji, ali nije. On bi bio taj prototip muškarca na koga žene padaju. Pravi zavodnik je Andrija Milošević, ali bi bilo dobro da je malo bolje građen, što vidimo da nije - kroz šalu je potkačio Mima svog zemljaka.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin