Andrija i Anđelka za novi “Hello!”: Postali smo divni prijatelji

Andrija i Anđelka za novi “Hello!”: Postali smo divni prijatelji

Autor: | 07/03/2016

0

Trenutno najpopularniji televizijski par Anđelka Prpić i Andrija Milošević svojim raskošnim talentom višemilionskom gledalištu svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, a komične situacije u seriji “Andrija i Anđelka” na televiziji „Prva“ bliske su svakom mladom paru.

Posle uspešne prve sezone, poznati glumci nastavili su punom parom da snimaju i drugu sezonu, u kojoj obećavaju niz urnebesnih situacija, a ovaj projekat promenio je njihovu svakodnevicu iz korena.

Dok gledaoci uživaju u seriji, glavni junaci svakodnevno snimaju i po dvanaest sati, ali sa osmehom na licu priznaju da dobre energije i zabavne atmosfere nikada ne manjka na setu, te im je snimanje pravo uživanje.

Uz nesebičnu podršku emotivnih partnera, oboje se s lakoćom prepuštaju poslu koji obožavaju. Anđelki mnogo znači podrška supruga Darija, uspešnog beogradskog ugostitelja, koji s velikom pažnjom prati svaki njen glumački zadatak i uvek je tu da joj da konstruktivni predlog, a često sa njihovim sinom, troipogodišnjim Jakšom dođe na snimanje serije, kada iz prve ruke posmatraju dešavanja na setu.

I Andrijina devojka, takođe glumica, Aleksandra Tomić, puna je razumevanja za sve njegove obaveze i uvek spremna da mu pruži nesebičnu podršku, kako u poslu tako i u životu.

Ona je imala epizodnu ulogu i popularnoj seriji, što je naročito obradovalo Anđelku, s obzirom na to da se njih dve poznaju još od studentskih dana i da su zajedno ispunjavale glumačke snove.

U kratkoj pauzi između dva snimanja, glumački par za magazin “Hello!” otkriva deo svoje intime, te govore o izazovima sa kojima se suočavaju.

U kojim situacijama ste privatno Andrija, odnosno Anđelka iz serije?

Andrija: U mnogim. Kao što je, verujem, slučaj sa svima koji nas gledaju. Scene iz serije su životne i istinite, tako da se mnogi od nas pronađu u određenim situacijama.

Anđelka: Ja sam Anđelka i pre "akcije" i posle "stopa".

Koliko vas je rad na seriji zbližio i jeste li postali dobri prijatelji?

Andrija: Da, i to je normalno. Anđelka mi je postala divan prijatelj i da toga nema, teško bismo izdržali veliki pritisak pod kojim radimo. Ona je požrtvovana mlada žena i zaista joj odajem priznanje na pokazanom strpljenju i velikoj energiji koju ne štedi.


Anđelka: Prijateljstvo je možda prejaka reč, jer ona podrazumeva odnose koji dugo traju i imaju ozbiljan staž. Ali, ako se po jutru dan poznaje, Andrija i ja ćemo se družiti i kad nas u “Politici” budu najviše zanimale čitulje.

Imate li podršku i razumevanje vaših partnera zbog obaveza koje ovaj projekat nosi?

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka 7. marta.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!