Nikola Rokvić: Drugari iz bloka me zezaju zbog štikli!

Nikola Rokvić: Drugari iz bloka me zezaju zbog štikli!

Autor: | 07/03/2016

0

Pevač Nikola Rokvić pobednik je prve epizode novog serijala šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. On je briljirao u ulozi makedonske koleginice Kaliopi Bukle, zbog čega neslavno prolazi kod drugara iz novobeogradskih blokova, gde živi.

- Bilo mi je teško da glumim žensko, a na sve to drugari iz bloka me zezaju zbog autfita. Evo, danas ne izlazim iz kuće - sa osmehom kaže Rokvić i dodaje:

- Šalim se, naravno, jer prihvatam šale na svoj račun. Ovo im je idealna prilika da ospu paljbu po meni. Nošenje štikli je mala maca u odnosu na ono što oni imaju da kažu, ali od kada sam stao na potpetice još više poštujem žene, koje trpe bol zarad lepote - priznaje pobednik, koji priznaje da u svemu tome postoji jedna svetla tačka.

- Na sreću, nosio sam dugu haljinu, pa nisam morao da se brijem. Ne znam kako ću podneti depilaciju kada budem morao da se pojavim u miniću. To mi je malo previše i mislim da ću odbiti to da uradim, jer ne bih se lepo osećao - otkriva Nikola, koji je izveo pesmu „Rođeni”, nakon čega mu je član žirija Ivan Ivanović dodatno stao na muku rečenicom: „Ne znam šta će ti otac reći kada te bude video. Drago mi je da si oslobodio ženu iz sebe.”

- To on govori iz sopstvenog iskustva, jer je imitirao ženu na kraju prošlog serijala. Ovo je šou biznis i sve je dopušteno, iako mi je u startu bilo odbojno da imitiram ženu - priznaje pevač, koji će u sledećoj epizodi morati da uskoči u ulogu svog oca Marinka, što mu predstavlja izazov, ali i obavezu da bude podjednako dobar.

- Svi će očekivati da budem identičan Marinku. Nas dvojica imamo donekle slične glasove, ali on ima specifičnu boju, koju je teško imitirati. Izabrao sam njegovu pesmu „Skitnica”, a posmatram kako se ponaša, pod lupom je kako bih ga što bolje skinuo. Za sada je oduševljen mojim imitacijama - rekao je Rokvić za Alo.rs, koji je nagradu od 1.000 evra poklonio Udruženju roditelja, staratelja i prijatelja dece obolele od malignih bolesti „Čika boca“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs prva.rs/promo