Nina Seničar: Romansa puna dinamike i strasti

Nina Seničar: Romansa puna dinamike i strasti

Autor: | 08/03/2016

0


Jedna od najlepših Srpkinja, sa stalnom adresom u Holivudu, Nina Seničar sa američkim glumcem Džejom Elisonom uživa u emotivnoj vezi, koju su otpočeli prošlog leta. Pored nežnih emocija i sitnih pažnji kojima obiluje njihova romansa, avanturistički duh zadovoljavaju čestim putovanjima udvoje.

Nedavno im je destinacija bio Milano, italijanski modni centar u kome je Nina pre četrnaest godina započela manekensku i televizijsku karijeru. Sudeći po fotografijama napravljenim tokom jedne šetnje gradom na severu Italije, par je uživao u obilasku Milana, za koji lepu Novosađanku vežu najlepše uspomene.

Ovo nije njihova prva zajednička poseta Italiji. Prošlog septembra prisustvovali su “AmfAR” svečanosti u Milanu, kada su fotoreporterima prvo pozirali zasebno, zbog čega je naknadno zajedničko poziranje te večeri prošlo neprimetno. Mesec dana kasnije američka verzija istog događaja potvrdila je da zajednička italijanska epizoda na crvenom tepihu ipak nije bila isključivo prijateljskog karaktera.

Iako su nekoliko meseci uspešno prikrivali vezu, ovaj zajednički dolazak na holivudsko veče glamura i humanosti potvrdio je spekulacije američkih medija, koji su danima nagoveštavali da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Vest o novoj vezi srpske lepotice odjeknula je i u domaćoj javnosti, ali je poznata tridesetogodišnjakinja odlučila da ostane škrta na rečima o svojoj intimi i ne otkriva čime je atraktivni glumac osvoji njeno srce.

Ipak, neposredno posle javne potvrde veze i nesebičnog deljenja zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, pristala je da za domaće medije da izjavu, ali je i ovoga puta bila prilično škrta na rečima.

- Srećna sam i zadovoljna, to je najbitnije - kratko je izjavila.

Novi izabranik poznate Srpkinje zvezda je američkog kanala “HBO”, na kome mu je poverena glavna uloga u popularnoj seriji. Tridesetčetvorogodišnji Elison rođen je u Južnoj Karolini, kao sin jedinac vojnog lica.

Baš kao i Nina, u studentskim danima “vrbovan” je u manekenskoj industriji, u kojoj je angažovan za brojne kampanje poznatih brendova, ali je od 2008. godine karijeru fokusirao na televiziju i svet glume. U biografiji ovog Amerikanca, između ostalog, naveden je i angažman u rijaliti šou-programu “U korak sa Kardašijanovima”.

I dok italijanska javnost pozdravlja Ninin izbor partnera, američka “publika” nije im u potpunosti naklonjena. Uzrok tome je izjava koju je tamnoputi glumac dao prilikom gostovanja u jednoj emisiji, da bi voleo da njegova žena bude crnkinja. Saznanje da je njegova izabranica belkinja ražestilo je brojne obožavateljke, koje ga nisu štedele u kritikama, ali on je odlučio da ne reaguje na ove prozivke, odlučan da uživa u romansi sa ženom koja je osvojila njegovo srce.

Nema sumnje da su zajednička interesovanja i profesionalni apetiti povezali par, koji svoj emotivni život nerado prezentuju javnosti, a kada to čine, onda je to uglavnom na društvenim mrežama.

Iako vode izuzetno dinamičan život i posećuju brojna dešavanja, kako u Los Anđelesu, tako i na lokacijama širom sveta, o čemu na svojim profilima na “Instagramu” ažurno objavljuju “foto-izveštaje”, na društvenim mrežama tek ponekad objavljuju zajedničke fotografije i emotivne poruke. Sve to još više golica maštu radoznalih novinara i brojnih obožavalaca, koji strpljivo prate razvoj ove ljubavne priče.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Guliver/Splash/Getty
Tagovi: Nina Seničar