Britanski tabliodi "serviraju" aferu Novaka Đokovića sa prelepom indijskom glumicom! (foto/video)

Britanski tabliodi "serviraju" aferu Novaka Đokovića sa prelepom indijskom glumicom! (foto/video)

Autor: | 10/03/2016

0

Najbolji teniser planete Novak Đoković ponovo je prva vest, ali ovog puta ne zbog tenisa, već odlaskom na večeru sa jednom lepoticom tokom boravka u Los Anđelesu.

To je bilo dovoljno da ga britanski tabloidi dovedu u vezu sa indijskom glumicom Dipikom Padukone.

Naime, njih dvoje su juče fotografisani kako kreću na večeru i to u Los Anđelesu, a to je bilo dovoljno da krene medijski "linč“ našeg tenisera.

On je ranije te večeri prisustvovao košarkaškoj utakmici Los Anđelses lejkersa, a odmah nakon toga se zaputio u jedan popularan restoran u Zapadnom Holivudu.

Novak je cele večeri bio fantastično raspoložen što se vidi i na fotografijama, a britanski mediji su to iskoristili pa su povezali da je razlog tome lepotica koja mu je bila pratnja na večeri.

Navode da između Dipike i Novaka postoji nešto više od prijateljstva, naljutilo je njegove mnogobrojne fanove, koji su na društvenim mrežama optužili “Dejli Mejl” za senzacionalizam i neinformisanost, pošto nisu prepoznali da se radi o poznatoj indijskoj glumici, koja je pritom sa Novakom i njegovom suprugom Jelenom u prijateljskim odnosima, prenosi pink.rs.

Ova glumica je inače strasni ljubitelj tenisa, o čemu svedoči i to što često učestvuje na egzibicionim turnirima. Imala je priliku da se na njima nađe zajedno sa Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!, Guliver/Splash
Tagovi: Novak Đoković