Dara Bubamara kao Rambo Amadeus: Super sam se snašla, verujte mi da će publika biti oduševljena!

Dara Bubamara kao Rambo Amadeus: Super sam se snašla, verujte mi da će publika biti oduševljena!

Autor: | 11/03/2016

0

Dara Bubamara će izgleda i ove nedelje biti glavna zvezda šoua „Tvoje lice zvuči poznato”. U prvoj epizodi - zbog loše maske, a u ovoj koja nas očekuje u nedelju - zbog odlične maske!

Dara će u drugoj epizodi imitirati Ramba Amadeusa, a šminka i maska koju su joj specijalno za tu priliku napravili učinile su je skroz neprepoznatljivom. Tu su perika, brada od dva dana, naočari i maljave grudi. Kada je Dara iz šminkernice ušla u studio, malo ko je mogao da pretpostavi ko stoji iza Ramba Megacara, piše Blic.rs

- Super sam se snašla, verujte mi da će publika biti oduševljena! Bilo mi je naporno najpre jer zbog puno poslovnih obaveza imam malo vremena da sve to spremim, ali sam se zaista potrudila. Maska je odlična i potpuno autentična - pričala je Dara ushićeno kada su je pozvali.

Na pitanje da li privatno sluša Ramba i da li se viđa sa njim, Dara kaže:

- Ramba znam samo na ćao-ćao. Njegove pokrete sam skidala sa klipova i imala sam pomoć profesionalca. Privatno slušam sve, i pop, i rok, i stranu muziku. Jedino ne slušam hevi metal. Zato se snalazim u svim žanrovima. Videćete, ovo je tek početak, biće veoma interesantnih imitacija - kaže Dara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/screenshot

Pročitajte još