Aleksandra Prijović: Filip je najpažljivija i najiskrenija osoba koju poznajem

Aleksandra Prijović: Filip je najpažljivija i najiskrenija osoba koju poznajem

Autor: | 11/03/2016

0


Dok je kao devojčica odrastala gledajući “Grand paradu” sa improvizovanim mikrofonom u ruci, Aleksandra Prijović sanjala je o tome da jednog dana postane popularna pevačica, a život joj je dao mnogo više. Posle više godina vrednog rada, atraktivna brineta stekla je velike simpatije publike kada je njena pesma “Za nas kasno je” postala veliki hit, a uskoro se sprema da obožavaoce obraduje novim singlom.

Paralelno sa velikim uspesima u karijeri, poznata dvadesetogodišnjakinja uživa i u vezi sa Filipom Živojinovićem, sa kojim se zabavlja manje od dva meseca. Nova ljubav desila se potpuno neočekivano, u periodu kada je još patila zbog raskida sa kolegom Ljubom Perućicom, ali je već na početku romanse shvatila da je njena ljubav sa sinom Slobodana - Bobe Živojinovića nešto posebno, pa skladni par ima velike planove za budućnost. Dok razgovaraju o zajedničkom životu u budućnosti, Aleksandra je nedavno prvi put posetila svog dečka u Majamiju, a uskoro će ponovo putovati u Ameriku.

Zbog čega je Filip poseban momak za vas?

- On je najpažljivija i najiskrenija osoba koju poznajem. Između nas od početka nema tajni i zbog toga smatram da je ono što imamo ono pravo, bez obzira na to što smo manje od dva meseca u vezi. Iako smo razdvojeni, stalno smo u kontaktu, ne čujemo se i ne dopisujemo samo kada spavamo. Uvek je spreman da je iznenadi nekom sitnicom, pa mi je tako za mesec dana naše veze poslao buket cveća na kućnu adresu.

Kako ste se upoznali?

- Videli smo se nekoliko puta, jer se ja družim sa Viktorom. Kada smo nas dvoje jedne večeri izašli u klub “Teatro”, došao je Filip i dok smo se provodili u separeu u jednom trenutku mi je prišao i šapnuo kako bismo nas dvoje bili vrlo lep par. Ja sam mislila da je verovatno popio, pa ne zna šta priča. Onda je izbila tuča u klubu, u kojoj sam izvukla deblji kraj, pa sam pala preko separea, drugovi su me izvlačili i nastao je haos. Međutim, već sutradan, Filip mi je poslao poruku na “Instagramu” i počeli smo da se dopisujemo. Želeo je da se vidimo, ali to je bilo tek mesec dana pošto sam stavila tačku na prethodnu vezu i govorila sam sebi da mi ne treba novi momak i da želim da budem sama.

Čime vas je naveo da se predomislite?

- Naš prvi susret posle onog u klubu dogodio se tako što mi je on jedne večeri rekao da će doći kod mene i pitao me šta volim da jedem da donese, zahvalila sam i rekla mu da ne treba ništa, iako je on insistirao. Onda je počeo da me ubeđuje da nam kupi nešto za piće, ali sam mu objasnila da pijem samo vodu i da zaista nije potrebno. Ubrzo se pojavio na vratima mog stana sa kartonom vode u rukama, što mi je bilo beskrajno simpatično i time me je “kupio”. On je momak koji stvarno ume da iznenadi sitnim gestovima koji mnogo znače, iako mu ja stalno pričam kako nema potrebe za tim, jer je meni najvažnije da smo nas dvoje zajedno.

Da li se trudite da mu se revanširate sličnim načinom pažnje?

- Mi smo zajedno tek dva meseca, tako da će biti vremena i za iznenađenja sa moje strane.

Pričate li već o braku i zajedničkom životu?

- Pričamo o svemu, ali je rano za konkretne planove. Za sada nam je bitno da smo što češće zajedno i da, kad god može, dolazi u Srbiju, dok ću ja ići kod njega uvek kada mi posao to dozvoli.

Kada ćete se ponovo videti?

- Već početkom marta idem ponovo u Majami. Ubrzo posle toga Filip će doći u Srbiju i biće ovde oko dva i po meseca.

Gde biste voleli da započnete zajednički život?

- Moj posao je takav da moram da budem u Srbiji, dok je on u Majamiju zbog svog posla. Zajednički život planiramo u Beogradu, ali sa tim da povremeno odlazimo u Ameriku.

Filip je stariji od vas deset godina, da li vam prija što pored sebe imate zrelijeg muškarca?

- On jeste zreliji od mene i ima više iskustva, ali ja sam pevačica koja je rano počela da radi i zarađuje, tako da sam mnogo zrelija od mojih vršnjakinja. Svakako, nisam klasična dvadesetogodišnjakinja.

Kakav je vaš odnos sa Lepom Brenom?

- Brena je bila moj idol odmalena, a i danas je mnogo volim i poštujem. Bila sam vrlo tužna kada sam u jednim novinama pročitala kako mi ne imponuje što me predstavljaju kao Breninu snajku, jer ja tako nešto nikada ne bih rekla. Naravno da mi imponuje da sam njena snajka. Rekla sam samo da mi čitava ova situacija ne imponuje jer se previše piše o mojoj vezi sa Filipom, uglavnom u negativnom kontekstu. Inače, nas dve imamo odličan odnos i ona mi je rekla da me gleda kao da sam njeno dete i da je uvek tu za mene ako mi je potreban savet, bez obzira na to da li sam u vezi sa Filipom.

Da li vam je do sada dala neki savet koji ćete pamtiti?

- Zanimljivo je da smo Filip i ja, kada smo prvi put došli kod nje, već bili zajedno, ali još joj nismo rekli za to. Ona mi je rekla: “Čuvaj se Živojinovića”. To ću uvek pamtiti.

Koliko vam se promenio život od kada ste okončali prethodnu i ušli u novu vezu?

- Mnogo, a sve se desilo slučajno. Pre veze sa Filipom želela sam da neko vreme budem sama. Prethodni raskid mi je teško pao. Želela sam da se Ljuba vrati u moj stan, gde smo zajedno živeli, ali on nije hteo. Tek kada sam počela da se zabavljam sa Filipom, shvatio je šta je uradio, ali tada je već bilo kasno.

U kakvom ste odnosu posle raskida?

- On je divan momak, ali kada nešto ne ide, onda to ne treba siliti. Mi u vezi nismo imali ono nešto posebno što sada imam sa Filipom, više smo bili kao brat i sestra. Želim mu sve najbolje i kada se budemo sreli, normalno ćemo se pozdraviti.

Znači li to da se nijednom niste videli posle raskida?

- Prvih nedelju dana posle rastanka videli smo se dva-tri puta kada je dolazio da pokupi stvari iz mog stana, a posle toga nijednom se nismo videli, niti se čujemo telefonom.

Kakvi su vaši poslovni planovi?

- Odmalena sam želela da budem pevačica, i sve što sam želela, to mi se i ostvarilo. Kada sam prve godine ispala iz kvalifikacija za “Zvezde Granda”, jer sam tada imala svega četrnaest godina, već naredne godine bila sam finalistkinja i osvojila četvrto mesto. Ipak, sve do pesme “Za nas kasno je”, koja je postala veliki hit, bila sam samo neka mala koja dobro peva. Sa tom numerom došla je i popularnost, zanimljivo je da je pesma postala hit tek godinu dana pošto sam je snimila i to pre svega jer su je pevale takmičarke u “Zvezdama Granda”, a prva među njima bila je Biljana Marković.

Kada ćete objaviti novu pesmu?

- Uskoro, a pripremam i album koji planiram da objavim u septembru. U mojoj karijeri sve se događa baš onako kako treba i želim da se sve nastavi istim tempom.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Boško Karanović, Instagram