Goca Tržan o pričama da se razvodi: Mislim da ćemo se Raša i ja pokazati kao dobar par

Goca Tržan o pričama da se razvodi: Mislim da ćemo se Raša i ja pokazati kao dobar par

Autor: | 12/03/2016

0

Goca Tržan i Raša Novaković na korak su od razvoda.

Njima se kriza u braku pojavila veoma brzo, samo šest meseci nakon venčanja. Zbog problema koji su se pojavili u njhovom odnosu par je odlučio da odloži i vantelesnu oplodnju.

Raša i dalje mnogo vrmena provodi sa Gocinom ćerkom Lenom, koju je dobila u braku da bivšim mužem Ivanom Marinkovićem.

- Kad imam probleme, rešavam ih na način koji je najbolji za mene i uopšte me ne zanima šta će bilo ko o tome da misli. Smatram da svi bračni partneri imaju poteškoće, a način na koji ih prevazilaze, i da li uspevaju u tome, čini ih dobrom ili lošim parom. Mislim da ćemo se Raša i ja pokazati kao dobar par. Bar se tome nadam. Što se tiče vantelesne, zasad je sve na stendbaju, videćemo kako će se stvari odvijati i u kom pravcu će ići naš odnos - iskrena je Goca.

Osim što su rešili da odlože vantelesnu oplodnju, dogovorili su se i da prestanu da sarađuju. Raša uskoro neće biti više bubnjar u bendu koji prati Gocu na nastupima, već će započeti solo karijeru.

- Bend će sa mnom raditi još neko vreme, a onda će Raša krenuti u svoju solo priču i zbog toga ćemo se poslovno razdvojiti - ispričala je Goca za "Story" i dodala:

- Njemu je to teško palo, ali tako naprosto mora da bude. Mislim da je to najbolje za oboje, privatno će sigurno biti u redu, a nadam se i poslovno - rekla je Tržanova.

Komentari (0)

Loading
, Foto:privatna arhiva, instagram hellomagazin
Tagovi: goca tržan