Katarina Ostojić i Džunior Džek: Ljubav i muzika im zvuče poznato

Katarina Ostojić i Džunior Džek: Ljubav i muzika im zvuče poznato

Autor: | 15/03/2016

0


Jedna od učesnica nove sezone šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato”, pevačica Katarina Kaja Ostojić od prve transformacije dobro je zabavila publiku, ali i posle duže pauze podsetila na svoje izuzetne vokalne mogućnosti.

Pred početak popularne emisije, snimila je spot za novu pesmu “U zasedi”. Uvek svoja, sledila je snove, osluškujući svoje srce, te se odrekla karijere zarad ljubavi sa di džejom Džuniorom Džekom, sa kojim je pet godina u vezi, a poslednje dve u braku. Iako ne živi u Srbiji, njen intimni život se pomno prati, a u želji za senzacionalizmom pojavljuju se razne neistinite informacije, na šta ne obraća pažnju.

- Novinari me nikada nisu štedeli. Kada sam počela da se zabavljam sa Vitom, optužili su me da sam izmislila da smo u vezi. Posle šest meseci shvatili su da nisam lagala, ali su onda počeli da me šikaniraju pitanjima ko mi čuva dete, kako sam se obukla, zašto se gledamo ovako ili onako, konstatovali su da između nas nema ljubavi i slično. Ne znam zašto je to tako i još učim kako da ignorišem mržnju i zavist. Konstantno čitam kako moja veza nema budućnost, a mi, eto, opstajemo godinama. Po prirodi sam veoma emotivna, a osim mene, pod stalnim stresom su i moji roditelji. Takve stvari nisu naivne. U jednom trenutku ozbiljno sam se zabrinula za svoje mentalno zdravlje - iskreno kaže pevačica.

Najveću podršku daje joj suprug Vito Lučente, svetski popularni didžej, poznat po umetničkom imenu Džunior Džek, koji se ne obazire na pisanja o navodnom supruginom neverstvu.

- Katarinin talenat je nesporan, smatram da je jedna od najboljih pevačica na Balkanu. Ima autentičan i jak vokal karakterističan za devojke tamne puti, a o tome koliko je lepa i atraktivna suvišno je govoriti. Od njenog učešća u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato” očekujem mnogo, pre svega da je publika konačno upozna kao sjajnu pevačicu.

Tridesetdvogodišnja Srpkinja i četrdesetčetvorogodišnji Italijan već dve godine uživaju u skladnom braku. Kaja otkriva šta u njihovom odnosu može da rezultira svađom.

- Uzrok naših sukoba uglavnom je činjenica da sam povremeno prilično lenja. Pogotovo u poslu. Za razliku od Vita, kome je studio najdraža prostorija u kući, u mom slučaju nije tako - kroz osmeh kaže atraktivna brineta, a njen suprug otkriva čime je Kaja osvojila njegovo srce.

- Širom sveta upoznavao sam prelepe devojke, ali nijedna na mene nije ostavila tako snažan utisak. Volim njen osmeh i njenu dušu. Volim njenu porodicu. U stvari, volim sve što ima veze sa njom - u dahu kaže poznati di džej, koji se rado prisetio upoznavanja sa Kajinim roditeljima.

- Nisam imao tremu, pogotovo ne od njene majke koja mi je beskrajno simpatična i sa kojom redovno komuniciram preko „Skajpa“. Sećam se da sam strahovao kako će teći komunikacija sa njenom ćerkom Nikolinom, jer nemam mnogo iskustva sa decom, ali za tim nije bilo potrebe. Ona je jedna pametna devojčica, koja me je razoružala osmehom. Katarinina porodica je i moja porodica - odlučno kaže Lučente, kome se na porodičnoj trpezi najviše dopao burek koji je spremala Kajina majka.

Katarina poslednje dve godine sa suprugom i trinaestogodišnjom kćerkom Nikolinom živi u Belgiji, ali priznaje da to nije zemlja iz njenih snova.

- Brisel nikako ne odgovara mom senzibilitetu. Klima je drugačija od naše, ljudi su zatvoreni i povučeni, a grad prilično monoton. Radovi na Vitovoj kući u Bariju ušli su u završnu fazu, pa uveliko razgovaramo o preseljenju u Italiju, odakle je, inače, moj suprug.

Dok priželjkuju selidbu na Mediteran, Džek kaže da pre dolaska u Srbiju nije imao lepo mišljenje o zemlji u kojoj je rođena njegova supruga.

- O Srbima sam se naslušao lošeg, ali za sve ovo vreme upoznao sam samo fine i kulturne ljude. Osim toga, jedna ste od deset nacija na svetu koja obožava provod i koja se najbolje zabavlja, a kako sam ja didžej koji je pola života proveo u noćnim klubovima, nema razloga da ne volim Srbe, Beograd, Novi Sad. Naravno, Katarina je još jedan bitan faktor u svemu tome. Uvek me je zanimalo zašto sa toliko ponosa govori o svojoj zemlji i mislim da sam konačno to shvatio.

Iako u njihovom braku sve funkcioniše izuzetno skladno, planove o prinovi odložiće još neko vreme.

- Proširenje porodice ne planiramo, budući da smo trenutno oboje fokusirani na posao. Majka sam odrasle devojčice kakvu bi svaki roditelj poželeo. Nikolina je veoma kreativna tinejdžerka, u rekordnom roku se uklopila u novu sredinu, odlična je učenica, perfektno govori engleski, u slobodno vreme vodi svoj “Jutjub” kanal, gde savetuje vršnjakinje kako da se obuku, našminkaju. Ponosna sam na nju.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Marko Sovilj