Jelena Rozga o "večnoj veridbi": Brak je samo parče papira, lepo nam je i ovako

Jelena Rozga o "večnoj veridbi": Brak je samo parče papira, lepo nam je i ovako

Autor: | 17/03/2016

0

Budući je nedavno izjavila da ona i Stjepan Hauser ne planiraju svadbu i da će biti večni verenici, Jelena Rozga je objasnila što je time želela da kaže i da li se to ona boji braka.

- Nije da me je strah, ima toliko lepih primera oko mene, skladnih, uspešnih i srećnih brakova, a i sama sam rasla u jednom takvom prepunom ljubavi - onom mojih roditelja, ali Stjepan i ja ne robujemo formama. Nama je lepo i ovako, bez tog komada papira. Mislim da je ljubav ipak važnija od svega - rekla je ona.

Jelena se prisetila kako ju je Stjepan osvojio na prvom susretu.

- Kad sam mu prilazila, poljubio mi je ruku i na to sam odmah pala - priznala je.

Osim tim džentlmenskim gestom "pala" je i na njegovu susretljivost, a bio joj je od prvog trenutka neodoljivo zgodan, zanimljiv, šarmantan i duhovit. Na glasine da je njihova veza marketinški trik, ona kaže kako je već navikla na to i da joj loše vesti i kritike na jedno uvo uđu, a na drugo odmah izađu.

Kad je Stjepan u Hrvatskoj, ne odvajaju se, kaže, ni minuta jedno od drugog.

- Kad smo u Splitu, hranimo se po restoranima ili kod moje mame. Nisam baš neka kuvarica. Strašno nam je žao što su nam poslednji dani u Splitu jako hladni, ali nama je najvažnije da smo zajedno gde god da smo, a uglavnom smo na relaciji Split - Zagreb - Pula - kaže pevačica.

Sa Stjepanovom mamom se super slaže, kaže da je normalna, pristupačna, mila žena, poput njene mame.

- Čak se isto zovu, Marija, zamislite. Obe su domaćice, divne, brižne majke - izjavila je pevačica.

Ovih dana su se Jelenini i Stjepanovi roditelji upoznali, pevačica se zagonetno osmehnula i priznala da je sve prošlo onako kako su zamišljali. Ona i Stjepan o roditeljstvu još ne razmišljaju. Za to, kaže, još ima vremena, ali priznaje da bi jednog dana volela da rodi curicu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Pročitajte još