Majka Goca: Nemojte me zvati, neka Ilda priča o svojoj trudnoći

Majka Goca: Nemojte me zvati, neka Ilda priča o svojoj trudnoći

Autor: | 19/03/2016

0


Pevačici Ildi Šaulić ostvariće se velika želja jer će krajem godine postati majka. Vest da je u drugom stanju iznenadila je kako Ildu i njenog izabranika, koji nije poznat javnosti, tako i njene roditelje Šabana i Gocu Šaulić.

Iako smo verovali da će pevačicina mama sa osmehom prihvatiti naše čestitke, ona je odbila da komentariše ove lepe vesti.

- Nemojte mene zvati. Ko treba o tome da priča, neka priča, kao i o svim drugim temama - bilo je sve što nam je rekla Goca Šaulić, a zatim je prekinula vezu.

- Nikada nisam pričala o svom privatnom životu, pa neću ni sada iznositi detalje u javnost - rekla je Ilda za magazin „Stori“.

Takođe ni otac Šaban nije želeo da komentariše trudnoću svoje kćerke.

Ilda je početkom prošle godine raskinula desetogodišnju vezu sa starijim partnerom i nakon toga je bila emotivno distancirana.

Pre nekoliko meseci, upoznala je čoveka koji ju je osvojio šarmom i dobrotom, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su saznali da je pevačica u drugom stanju.

Ona je svesna da će je sada mediji ispitivati o privatnom životu, ali još ne želi da priča o toj temi - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

- Ona je u trećem mesecu, a kako se trudnoća odvija u najboljem redu, nastaviće sa poslom. Uskoro će izbaciti novu pesmu i spot i krenuće sa promocijom. Ilda veruje da će se novi singl svideti publici - kaže dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, pevačica je o svojoj velikoj ljubavi pričala tek kada je stavila tačku na njihovu desetogodišnju vezu, ali ni tada nije javnosti otkrila sa kim je provela toliko godina.

- Imala sam najveću ljubav, ona je prošla, ali sam srećna i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću u životu imati još ljubavi, ali ne verujem da će neka biti toliko snažna - pričala je svojevremeno Ilda.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti