Andrija i Anđelka: Savršeni spoj talenta harizme i ljubavi

Andrija i Anđelka: Savršeni spoj talenta harizme i ljubavi

Autor: | 20/03/2016

0


Trenutno najpopularniji televizijski par Anđelka Prpić i Andrija Milošević svojim raskošnim talentom višemilionskom gledalištu svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, a komične situacije u seriji “Andrija i Anđelka” na televiziji „Prva“ bliske su svakom mladom paru.

Posle uspešne prve sezone, poznati glumci nastavili su punom parom da snimaju i drugu sezonu, u kojoj obećavaju niz urnebesnih situacija, a ovaj projekat promenio je njihovu svakodnevicu iz korena.

Dok gledaoci uživaju u seriji, glavni junaci svakodnevno snimaju i po dvanaest sati, ali sa osmehom na licu priznaju da dobre energije i zabavne atmosfere nikada ne manjka na setu, te im je snimanje pravo uživanje.


Uz nesebičnu podršku emotivnih partnera, oboje se s lakoćom prepuštaju poslu koji obožavaju. Anđelki mnogo znači podrška supruga Darija, uspešnog beogradskog ugostitelja, koji s velikom pažnjom prati svaki njen glumački zadatak i uvek je tu da joj da konstruktivni predlog, a često sa njihovim sinom, troipogodišnjim Jakšom dođe na snimanje serije, kada iz prve ruke posmatraju dešavanja na setu.

I Andrijina devojka, takođe glumica, Aleksandra Tomić, puna je razumevanja za sve njegove obaveze i uvek spremna da mu pruži nesebičnu podršku, kako u poslu tako i u životu. Ona je imala epizodnu ulogu i popularnoj seriji, što je naročito obradovalo Anđelku, s obzirom na to da se njih dve poznaju još od studentskih dana i da su zajedno ispunjavale glumačke snove.

U kratkoj pauzi između dva snimanja, glumački par pristao je da za naš magazin otkrije deo svoje intime i izazove sa kojima se suočavaju.

U kojim situacijama ste privatno Andrija, odnosno Anđelka iz serije?

Andrija: U mnogim. Kao što je, verujem, slučaj sa svima koji nas gledaju. Scene iz serije su životne i istinite, tako da se mnogi od nas pronađu u određenim situacijama.

Anđelka: Ja sam Anđelka i pre "akcije" i posle "stopa".

Koliko vas je rad na seriji zbližio i jeste li postali dobri prijatelji?

Andrija: Da, i to je normalno. Anđelka mi je postala divan prijatelj i da toga nema, teško bismo izdržali veliki pritisak pod kojim radimo. Ona je požrtvovana mlada žena i zaista joj odajem priznanje na pokazanom strpljenju i velikoj energiji koju ne štedi.

Anđelka: Prijateljstvo je možda prejaka reč, jer ona podrazumeva odnose koji dugo traju i imaju ozbiljan staž. Ali, ako se po jutru dan poznaje, Andrija i ja ćemo se družiti i kad nas u “Politici” budu najviše zanimale čitulje.

Šta najviše cenite jedno kod drugog?

Andrija: Cenim njen talenat i radost koju prenosi na sve nas u ekipi. Sjajan je čovek i veliki profesionalac.
Anđelka: Kod Andrije najviše cenim njegov ogroman talenat, obilje pozitivne energije, to što se bolje šali na svoj račun nego na tuđ, što je kolega za uzor, a producent za primer.

Za seriju kao što je “Andrija i Anđelka” najvažnije je da partneri međusobno, žargoski rečeno “kliknu”, jeste li vas dvoje od početka odlično funkcionisali ili je trebalo vremena za to?

Andrija: Sa mnom je lako sarađivati jer nemam nikakve prohteve i ne postavljam nikakve uslove. Bilo mi je veoma bitno da se Anđelka oseća prijatno na setu, jer sam znao da će tako dati najbolje od sebe. Ispostavilo se da odlično funkcionišemo zajedno.

Anđelka: Profesionalizam i socijalna inteligencija mogu da naprave čudo, ali ipak je na kraju “klik” presudan. Čini mi se da je u našem slučaju presuda otišla u našu korist.

Koliko sati dnevno provodite zajedno kada snimate?

Andrija: Između deset i dvanaest sati.

Anđelka: Nekada mi se, ipak, čini da je to previše.


Hoće li se odnos Andrije i Anđelke menjati u narednoj sezoni?

Andrija: On se stalno menja i to čini zanimljivim ceo projekat. Ovde nema konzistentnosti situacija i likova, već je sve sublimirano i kompresovano, tako da gledalac uvek uživa u onom što je najzanimljivije.

Anđelka: Samo bih dodala da Andrija i Anđelka rastu i sazrevaju kroz svoj zajednički život, tako da bi bilo nelogično da se i njihov odnos ne menja.

Koliko vam je serija promenila život, s obzirom na to da je reč o veoma zahtevnom projektu?

Andrija: Kada radite ovakve projekte, koji zahtevaju svakodnevnu posvećenost, onda jednostavno prežalite sebe i samo se trudite da izdržite.

Anđelka: Tek kad vas bace u vatru, shvatite koliko i šta sve možete. To vas čeliči i iz takvih iskustava, bar tako kažu, najbolje se uči. Ja tako posmatram ovaj životni period.


Imate li podršku i razumevanje vaših partnera zbog obaveza koje ovaj projekat nosi?

Andrija: Imamo, naravno, bez toga bi sve bilo teže i ne bi imalo smisla. Na kraju krajeva, ovakve životne faze mogu i vezu da učine čvršćom.

Anđelka: Slažem se sa Andrijom da bez podrške partnera ništa ne bi imalo smisla. Jer, prema mojim merilima, uspeh je važan samo ako imam sa kim da ga podelim.

Zabavljate li se i sami tokom snimanja i koliko često zanimljive scene i vas zasmeju?

Andrija: Po tome smo, čini mi se, i poznati. Sve je više klipova sa snimcima koji pokazuju koliko je atmosfera na snimanju pozitivna.

Anđelka: Znam da nije najčešća pojava da na posao odlazite nasmejani i da se takvi sa njega vraćate. Bez želje da nekome izazivam zazubice, ali nekada i samoj sebi zavidim na atmosferi u kojoj radim.


Kako vam je bilo tokom snimanja sa Andrijinom devojkom?

Anđelka: Aleksandru znam duže nego Andriju, jer smo nas dve svoje glumačke snove počinjale zajedno. I tada sam mislila, a sada ponovo potvrdila, da je ona pravi drug i glumica raskošnog talenta.

Andrija: Oboje radimo svoj posao i tu nema mesta za mistifikaciju.

Da li je i vaš suprug nekada bio na setu i prati li redovno seriju?

Anđelka: Od kada snimamo seriju, a to je poslednjih nekoliko meseci, Dario je moj pogled u svet, jer mi prenosi reakcije ljudi. Mada, i sam daje sudove na moja glumačka rešenja, a često mi i pomogne. Nedostaje nam naše zajedničko vreme, pa povremeno sa našim sinom Jakšom dođe na set i bude nam jako zabavno.

Tokom pauze u snimanju oboje ste bili na zanimljivim putovanjima. Kakve uspomene nosite?

Andrija: Putovanja su sastavni deo mog života. Sandra i ja koristimo svaki slobodan trenutak da obiđemo zemlje i mesta koja nas privuku. Ovog puta bili smo u Meksiku i definitivno ću se vratiti i ponovo uživati u toj divnoj i uzbudljivoj zemlji.

Anđelka: Ja mogu samo da kažem da su moje uspomene toliko divne da mi se često čini da sam sve što se dešavalo samo sanjala.

Ko najčešće čuva Jakšu kada ste na setu i kako najradije provodite vreme sa njim?

Anđelka: Deda Vlada i baka Duška, odnosno Dariov tata i moja mama. Zatim tetka Deana, deda Preza, Boki i Mara, Veska, Jela, kumovi, komšije... Poštara još nismo uveli kao opciju, mada sve intenzivnije razmišljam i o tome.

Jeste li razmazili sina?

Anđelka: Ne znam, ne mogu objektivno da odgovorim na ovo pitanje. Sebe učim i neprestano podsećam da su deca ogledalo roditelja i svoje kuće. Izazovi roditeljstva su veliki i bez obzira šta mi smislili za naše dete, u nekim svojim idealnim planovima i projekcijama, sve to pada u vodu kad se sretnete s tim malim bićem, njegovim karakterom i temperamentom. A svako dete je drugačije. Trenutno mislim da je za uzrast u kome je moj sin najvažnije da je dete uobročeno, da zna red - kad se jede, spava, kad se igra, i u svemu tome najbolje rezultate trenutno daje vrtić i pravila koja tamo važe. On raste, više stvari ga interesuje, a nama kao roditeljima veoma je važno da mu pružimo što je moguće više ljubavi i pažnje, ali i da steknemo njegovo poverenje, da ga zaslužimo i gradimo odnos pun poverenja, bez obzira što se u svemu tome granice, u smislu šta se sme, a šta ne sme, znaju.

Planirate li i vi Andrija da se uskoro ostvarite u ulozi oca?

Andrija: Potpuno sam spreman da postanem otac, radujem se tome. Sandra i ja smo pričali o tome i planiramo dete. Nadam se da će se desiti uskoro, iskreno, jedva čekam.

Od momka koji je važio za Don Žuana, poslednjih godina ušli ste u mirnu ljubavnu luku, koliko vam promena prija?

Andrija: Mnogo, sada jednostavno uživam u ljubavi, ali i u životu. To me čini srećnim.

Koliko se promenio vaš život od kada ste u skladnoj vezi?

Andrija: Bio jedan kralj i imao je tri sina… Sve bajke tako počinju. Slučajnost je želela da postojimo, pa smo se na taj način i upoznali. To vam je život.

Šta je Aleksandru izdvojilo od drugih žena?

Andrija: Ljubav nema definiciju, ona vam uđe pod kožu. Tako je i ona ušla u moj život i sve ostalo je postalo bajka.

Imate li običaj da iznenađujete jedno drugo?

Andrija: Jedno drugo uvek iznenađujemo, ali najviše volimo putovanja.

Imate li vi i vaš suprug romantične rituale kojih se ne odričete?

Anđelka: Naravno da imamo, zar to nije jedna od čari ljubavi.

Na koji način se trudite da izbegnete monotoniju u braku?

Anđelka: Suprug i ja smo zajedno šest godina, tako da još nismo suočeni sa monotonijom. Naprotiv. Profesionalne obaveze i jednom i drugom su takve da čeznemo što nismo više vremena zajedno.

Andrija, kako su vaši najbliži prihvatili Sandru?

Andrija: Svi smo srećni i zadovoljni. Život je jedan i sve ima svoju svrhu samo ako se ljudi slažu i poštuju. Ja nisam tip koji mnogo sluša bilo koga, jer verujem u sopstveni sud, ali mogu vam reći da je u ovom slučaju reakcija i moje i njene okoline sjajna.

Ko su iz vaše najbliže okoline najverniji gledaoci serije “Andrija i Anđelka”?

Andrija: Moji najverniji gledaoci su majka, brat i baba. Došli smo u fazu kada su mi postali kao deca i verno me prate.

Anđelka: U mojoj okolini svi gledaju seriju, ali ipak moram da izdvojim mog tatu koji je najsrećniji što igram u komediji.

Andrija, vaša devojka je nedavno sa kolegama Aleksandrom Radojičićem i Radovanom Vujovićem imala premijeru predstave “Pazi šta želiš” čiji ste producent, jeste li ih nadgledali tokom rada?

Andrija: Nisam, jer sam imao veliko poverenje u njih. S obzirom na to da snimam po ceo dan, oni su sve sami radili jer su veliki profesionalci. Ja sam dolazio povremeno, čisto da vidim šta im je potrebno i da im obezbedim sve uslove da dobro rade. I napravili su divnu predstavu. Prezadovoljan sam kako je sve to prošlo. Nema potrebe da kontrolišem Sandru, ni na privatnom ni na ljubavnom planu.

Postoji li dan u nedelji koji odvajate samo za porodicu i šta tada najčešće radite?

Andrija: Vrlo su retki takvi trenuci. Zaista nikada do sada nisam imao ovako tešku sezonu. Svakodnevna snimanja serije, a uporedo sa njima imam rasprodatu turneju sa komedijom “Zlatni lančić od bižuterije”, koja je spoj monodrame i stendap komedije, pa na nastupima doživljavam neverovatne stvari, uživam sa publikom i ta terapija smehom čini me još snažnijim i daje mi energiju da izdržim do juna kada planiram da odem na odmor.

Anđelka: Svaki moj slobodan trenutak, slobodan dan kada nemam poslovne obaveze rezervisan je na prvom mestu za porodicu.

Komentari (0)

Loading
Izvor:Ivana Nikolić hellomagazin

Najnovije vesti