Kolačići i poljupci: Evo koje poznate ličnosti danas slave Mladence (video)

Kolačići i poljupci: Evo koje poznate ličnosti danas slave Mladence (video)

Autor: | 22/03/2016

0

Danas je praznik Mladenci, koji proslavljaju svi mladi bračni parovi koji su u proteklih godinu dana stali na ludi kamen, a među njima ima i poznatih ličnosti.

Severina i Igor Kojić

Foto: Instagram

Naravno, najatraktivniji par na Estradi u prethodnih godinu dana su svakako Igor i Severina. Hrvatska pevačica i nekadašnji golman su u tajnosti izgovorili sudbonosno da.

U novembru su napravili veliku svadbu u Beogradu, pred oko 600 zvanica. Severina je nedavno za medije izjavila da nije čula za ovaj srpski običaj, ali da joj se veoma dopada.

Goca Tržan i Raša Novaković

Još jedan par koji je privukao pažnju medija na estradi danas slavi parznik. U pitanju su pevačica Goca Tržan i njen izabranik i bubnjar Raša Novaković.

Oni su se venčali 20. septembra prethodne godine. Međutim, poslednjih nekoliko dana pojavile su se glasine kako je par u krizi i da se bliži razvod, ali je pevačica to oštro demantovala.

Bojana Rajić i Branislav Đurđević

Nakon što se razvela od golmana srpske reprezentacije Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić je uplovila u vezu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem. Ovaj par se tajno venčao u julu u svom domu na Bežanijskoj kosi.

U novembru su dobili sina Vukašina. Bojani je ovo drugi sin, pošto iz prvog braka ima sina Lava.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Pevačica Nataša Bekvalac i bivši rukometaš Ljuba Jovanović su još jedan estradni par koji će danas u porodičnom domu proslaviti Mladence.

Ovaj par se u tajnosti venčao u julu prošle godine, a Nata je tek nakon nekoliko dana objavila prve fotografije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/instagram