Verica Rakočević: Zetovi su očevi mojih unuka i ja ih poštujem i cenim

Verica Rakočević: Zetovi su očevi mojih unuka i ja ih poštujem i cenim

Autor: | 23/03/2016

0

Kreatorka Verica Rakočević otkriva kako sve bivše muževe, ali i sadašnjeg, ćerke Elene podjednako poštuje kako zbog unuka, tako i zbog novca koji su joj dali.

- Verovatno ste čitali po medijima da mi je jedan zet ostavio pet miliona, drugi pet miliona i treći pet miliona. Imam mladog muža, pa moram da krijem sve to. Naravno, novac je na bankovnim računima u inostranstvu. Hvala mojim zetovima što su mi tolike milione ostavili - rekla je Verica za Blic u dahu na reviji koju je održala u ponedeljak uveče, kada je ponosno predstavila nove modele iz svoje kolekcije.

Na pitanje koji zet je najbolji, Predrag Mijatović, Andrija Drašković ili Jugoslav Karić, Verica nije mogla da se odluči.

- Svi su isti, ne mogu da navedem koji je bio najbolji, svaki je ostavio po pet miliona i nema razloga da se bunim, meni je super. Iskreno, svako od njih sada uživa sa svojom porodicom. Ne razumem zašto insistirate na trajnosti, trajnost je vrlo relativna i to je samo u glavi. Jedan zet je sa svojom ženom, drugi sa porodicom, a treći je na putu gde završava vrlo velike poslove. Ali oni su i dalje očevi mojih unuka i ja ih poštujem i cenim - dodaje ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević