Marijana Mićić: Zvezdice su mi donele mir

Marijana Mićić: Zvezdice su mi donele mir

Autor: | 25/03/2016

0


Glumicu Marijanu Mićić upoznali smo kroz mnogobrojne televizijske projekte, a već dve sezone “igra” domaćicu dečjeg muzičkog šou-programa "Pinkove zvezdice". U narednom periodu pozorišna publika će imati priliku da je vidi u predstavi “Sumnjivo lice”, koju je režirao glumac Ivan Bekjarev.

Popularna voditeljka obožava decu, pa joj rad s najmlađima ne pada teško. Ovaj šou izdvaja kao najdraži, iako je svaki projekat radila s jednakom voljom.

- Pinkove zvezdice su mi donele mir. Volim da radim sa decom, jer znate kako se kaže: “S kim si, takav si” - poručuje vragolasta Marijana Mićić.

- Ovde ne postoje škakljiva pitanja, već samo dečja dobrota i talenat. Nadam se da sam uz njih postala bar malo slađa.

Jesu li se kandidati promenili otkako su postali poznati?

- Mislim da ih popularnost nije promenila. U svaku epizodu ulaze s jednakom odgovornošću i tremom, i maksimalno se trude da dobro obave posao. Nastojim da im, uz žiri i roditelje, neprestano ukazujem na to da ne treba da dozvole da ih slava promeni, jer ne znaju šta ona nosi. Nažalost, postoje neki “veliki” ljudi koje ponese popularnost.


Glumac Ivan Bekjarev vas je javno pohvalio da odlično obavljate svoj posao.

- Mnogo mi znači kada to kaže tako veliki čovek, glumac, umetnik i jedan od nekadašnjih najpopularnijih voditelja. Sigurna sam da je to istina, jer on nikad ne govori ono što ne misli. Bio je moj profesor na Akademiji i dobro me poznaje. Uostalom, ne bi me pozvao da igram u njegovoj predstavi “Sumnjivo lice”.

Premijera “Sumnjivog lica” je sutra u Sava centru. Kakva su očekivanja?

- Veoma sam uzbuđena! Napravili smo predivnu predstavu. Zanimljivo je da sam ulogu Marice igrala na trećoj godini studija, pa sam tekst već znala napamet i to mi je mnogo olakšalo posao. Ovako nešto još nije viđeno i zbog toga će publika voleti ovu predstavu. Ekipa je sjajna i čast mi je što delimo scenu. Savete i kritike kolega sam primenila i zadovoljna sam finalnim rezultatom. Očekujem mnogo smeha i zabave. Želim da posle ove komedije svima bude osmeh na licu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Mirko Tabašević hellomagazin