Marinkovi prijatelji otkrivaju kako su izgledali poslednji dani slavnog glumca

Marinkovi prijatelji otkrivaju kako su izgledali poslednji dani slavnog glumca

Autor: | 29/03/2016

0


Glumac Marinko Madžgalj, koji je preminuo u 38. godini, pred smrt je samo dozvoljavao da ga posećuje najjuža porodica, budući da nije želeo da ga ljudi gledaju iscrpljenog i umornog.

Prijatelj glumca Marko Kon rekao je da mu je tako nešto teško padalo.

Nisam ga posećivao jer je to bila njegova želja. Čak nije želeo ni da se čujemo telefonom, već smo se najčešće dopisivali. Nije želeo da patimo zbog toga. Poslednje naše dopisivanje bilo je vezano za posao. Ponudio sam mu da učestvuje u sinhronizaciji jednog crtanog filma. On se dugo mislio i na kraju mi rekao: “Evo, samo još malo da se oporavim”. Razmišljao je šta da radi, ali je procenio da je bio preslab za to. Znali smo da je jako bolestan, ali je prerano otišao. Svi smo mnogo tužni – ispričao je kompozitor.

Katarina Žutić je takođe ispoštovala Marubjivz želju da se ne viđaju.

Maki se u poslednje vreme prepolovio. Čula sam da je mnogo smršao, da nije bio onaj stari Marinko. Verovatno zbog toga nije želeo da se viđa s ljudima. Kada smo se poslednji put videli, nije bilo reči o njegovoj bolesti, bio je nasmejan. Čak je on nas tešio, a ne mi njega. Neverovatno snagu je imao – rekla je glumica.

Gorica Popović kaže da se čula s Marinkom pre nekoliko meseci.

Poslednji put smo se čuli oko Nove godine kako bismo se dogovorili da dođe da igra predstavu. On je razmišljao o tome, ali se bojao da ga ne zakači neki virus, koji bi mu pogoršalo stanje – rekla je ona.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello! hellomagazin