Milica Todorović uvredila dete zbog Topalka

Milica Todorović uvredila dete zbog Topalka

Autor: | 31/03/2016

0

milica_todorovic_hello

Milica je više puta tokom sezone snimanja takmičenja „Neki novi klinci“ završavala uplakana u šminkernici, saznaje „Blic”, zato što se Topalko na svaki mogući način trudio da pred kamerama pobije njene komentare i stavove.

Primetno je da je i ostalim članovima žirija, Radi Manojlović i Banetu Mojićeviću, neprijatno zbog odnosa Milice i Topalka.

Ipak, najgore je što se njih dvoje prepucavaju preko dece koja se takmiče.

Nešto slično se desilo na snimanju u utorak. Milica je hvalila jednu devojčicu zbog toga što je osmislila i koreografiju dok je izvodila pesme na sceni. Onda je usledio je kontrastav Topalka.

- Nemojte da se opterećujete koreografijom i stajlinzima. Meni je važno pevanje jer vi želite da budete pevači - rekao je Topalko, i prozvao decu koja su takozvani šoumeni, tj. oni koji lošije pevanje nadoknađuju igrom i utiskom na sceni.

U tom trenutku primetila se nervoza kod Milice i kao da ju je povredilo što joj Topalko kontrira, pa je ona poprilično uznemirena kod sledeće takmičarke rekla da nisu svi pevači isti i da neki imaju i šou i igru i da će naučiti da odlično i igraju i pevaju oni koji možda gube glas zbog igre. Potom je rekla komentar koji je sve prisutne šokirao:

- Šta vredi ovoj devojčici što stoji i peva, kada joj je emocija hladna kao veštičija... da ne kažem šta - rekla je misleći na narodni izraz „veštičja sisa” kojim se opisuje kada je neko veoma hladan i bez emocija.

Milica tvrdi da Topalko i ona nisu u toliko lošim odnosima kako deluje gledaocima.

- Topalko jednostavno ima svoje mišljenje koje se razlikuje od mog. Nije to namerno kontriranje, u nekim stvarima se ne slažemo i to je sve. Što se tiče nekih čarki koje imamo, to je više šala nego sto je svađa - rekla je Milica

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello! hellomagazin